make-up inspiracija

U novom spotu Dua Lipa privukla pažnju savršenim usnama, a tajna se krije u sjajilu luksuznog brenda

Iako je njezina odvažna crvena kosa dovoljno glamurozna za sebe, pjevačica je šminkom dodatno začinila stvari, a najviše su pažnju privlačile njezine usne.

Dua Lipa izbacila je novi singl "Training Season", koji su njezini obožavatelji željno iščekivali još od ovogodišnje dodjele nagrada Grammy, kada ga je premijerno izvela. No, osim što je oduševila plesnim melodijama, britanska pjevačica kosovskog podrijetla još jednom je privukla pažnju i svojim beauty odabirom. Tako je i ovaj put bilo teško ne zamijetiti njezin make-up, a na sreću svih beauty entuzijasta, poznato je koji je proizvod nanijela na usne u spotu.

Naime, 28-godišnja pjevačica je u spotu odisala samopouzdanjem dok je riječima u pjesmi najavila kraj perioda neuspjelih spojeva i poručila da traži nekoga tko će joj se potpuno posvetiti. Malo je reći da njezin look bio u skladu s energijom pjesme. Iako je njezina odvažna crvena kosa dovoljno glamurozna za sebe, pjevačica je šminkom dodatno začinila stvari. S kosom boje trešnje uskladila je jarko crveno rumenilo koje je nanijela na obraze i nos, no ipak su najviše pažnje plijenile njezine usne.

Kako bi upotpunila look, dobitnica tri Grammyja koristila je Yves Saint Laurentovo sjajilo za usne Candy Glaze Lip Gloss Stick u nijansi Nude Pleasure. Riječ je o relativno novom make-up proizvodu koji je postao viralan u travnju 2023. godine i oduševio žene diljem svijeta jer usnama ne daje samo zdravi i prirodni sjaj već im pruža i do osam sati hidratacije. Candy Glaze Lip Gloss Stick sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamin E i hladno prešana ulja manga. Formula je također prožeta ekstraktom marokanskog nara zbog čega imate osjećaj da se nježno topi na vašim usnama.

Inače, pjevačica je zaštitno lice Beauty’s Libre mirisa spomenute francuske luksuzne kuće pa ovaj izbor ne iznenađuje. U sastavu ovog sjajila pronaći ćete kombinaciju ulja manga i hijaluronske kiseline koja intenzivno hidrira usne. Sjajne nude usne uskladila je sa sivim sjenilom i tamno obrubljenim očima.

image

Dua Lipa na dodjeli Grammyja 2024.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Na premijeri filma "Argylle" 2024.

FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK
image

Dua Lipa na dodjeli nagrada Annual Critics‘ Choice 2024.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Pjevačica je inače poznata po make-upu u kojem je uvijek naglasak na prirodnim, punim usnama. Ovom looku ostala je vjerna i na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, premijeri svog filma "Argylle" i dodjeli nagrada Annual Critics‘ Choice. Sudeći po trenutnim beauty trendovima, izgleda da ćemo ove godine svjedočiti velikom povratku sjajila za usne, što to potvrđuje i Dua Lipa. Ako želite postići look sličan glazbenoj zvijezdi, izdvojili smo nekoliko nude sjajila koja bi vam se mogli svidjeti.

image

YSL Candy Glaze Lip Gloss Stick (38,98 eura)/ Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer (19,49 eura)/Ilia Balmy Gloss Tinted Lip Oil (24,13 eura)

PRESS
image

L‘Oreal Paris Brilliant Signature Plump Lip Gloss - 404 I Assert (13,99 eura)/Maybelline New York Lifter Lip Gloss - 008 Stone (9,99 eura)/Chanel Rouge Coco Gloss (40 eura)

PRESS

Linker
19. travanj 2024 07:04