Instagram nokti

 INSTAGRAM
Extra cool

Umjesto klasične jesenske nijanse, na noktima se nosi boja masline

Dovoljno efektna i upadljiva, a nimalo neprimjerena ni ekstravagantna, maslinasta boja na noktima naš je izbor za jesen.

Dovoljno efektna i upadljiva, a nimalo neprimjerena ni ekstravagantna, maslinasta boja na noktima naš je izbor za jesen.

Od tople smeđe nijanse do luksuzne boje crvenog vina, ovakve zagasite, tamne nijanse savršeni su i najčešći izbor kada je nova manikura u pitanju. Izgledaju chic, klasične su i elegantne, a ako ste u potrazi za bojom koja nije toliko klasična, imamo dobar prijedlog.

Sve nijanse zelene su veliki hit već nekoliko sezona - šumski zelena koja je također tamna dobar je izbor za jesen, no osim nje, sviđa nam se nijansa masline koja na noktima u jesen izgleda sjajno. Iako je dosta neutralna i tek toliko tamnija od uobičajenih pastelnih nijansi, boja masline odiše jako cool i stylish karakterom i sjajno će s uklopiti u jesenske outfite - uz bež balonere, modne dodatke u smeđoj ili tamnocrvenoj boji, uz bijele košulje ili pak all black outfite. I na Instagramu viđamo sve više manikura u nijansi masline, pa smo se inspirirali za sljedeći posjet beauty salonu.

Linker
26. travanj 2024 13:34