MATT BARON /SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Tko bi rekao?

Uvijek zanosnu Scarlett Johansson i dalje muči beauty pogreška iz tinejdžerskih dana

Tada sam mislila da izgledam baš cool, ali sada vidim da nije bilo baš tako, priznala je proslavljena glumica

Tada sam mislila da izgledam baš cool, ali sada vidim da nije bilo baš tako, priznala je proslavljena glumica

Vjerojatno je svatko od nas donio poneku upitnu odluku u osjetljivim i turbulentnim tinejdžerskim godinama, pa iznimka nije ni glumačka zvijezda Scarlett Johansson. U nedavnom razgovoru za The Cut progovorila je o svojoj fazi piercinga i njenim posljedicama, a i o lošoj navici koje se nikako nije mogla riješiti u mladim danima.

Puno prčkanja

„Voljela bih da nisam toliko prčkala po koži dok sam bila mlađa, poštedjela bih se toliko ožiljaka i drame. Stvarno mi je bilo teško nadvladati kompulzivnu potrebu da stalno dodirujem lice i uvijek nešto čačkam po koži. Puno mi je pomogao sestrin iskreni savjet kojim mi je poručila da se mogu opustiti; rekla je da u stvarnosti nitko tako pažljivo ne proučava moje pore”, odgovorila je proslavljena Crna udovica na pitanje o beauty pogreškama zbog kojih žali.

Bolje da sam slušala mamu

Iako bi se to po njenom izgledu teško moglo reći, Scarlett je priznala da su trajnu štetu na njezinoj koži ostavili i piercinzi: „Kad sam imala 15 godina, napravila sam prilično nesretan piercing na obrvi koji je, srećom, moje tijelo odbacilo. Kad sada pogledam fotografije iz tog vremena, vidim da nije izgledalo tako cool kao što sam tada mislila.”

image

Ne bi se reklo da žali zbog neke beauty odluke: Scarlett u "The Kelly Clarkson Show"

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Glumica je danas, 22 godine kasnije, zahvalna roditeljima što su joj dopustili da eksperimentira sa samoizražavanjem, ali bilo bi joj draže da je tada poslušala majku koja joj je rekla da je pirsanje obrva passé. Otada se, naime, Scarlett bori s ožiljkom koji joj je ostao na mjestu gdje je koža bila probušena. „Svaki vizažist me pita: ‘Što ti je ovo? Jesi li se udarila u čelo?‘ Odgovaram: ‘Ne, ali voljela bih da jesam‘”, našalila se glumica.

Linker
26. travanj 2024 16:41