nova verzija

Vichy Dercos Energy+ stimulirajući šampon: Neka snaga i gustoća postanu sinonimi za vašu kosu

Uz izbor odgovarajućih proizvoda kosa će postati jedan od vaših glavnih aduta, a prolaženje prstima kroz kosu omiljen osjećaj.

Pionir u borbi protiv ispadanja kose, Dercos Energy+ stimulirajući šampon, jedan je od najprodavanijih Vichyjevih proizvoda, a ove jeseni dolazi u novoj, unaprijeđenoj verziji. Sadrži molekulu Aminexil, pomaže u smanjenju ispadanja kose čineći je jačom i gušćom, a prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

image

Vichy Dercos

PRESS

Jedinstvenom kombinacijom sastojaka rezultati vidljivi za svega pet upotreba

U borbi protiv unutarnjih i vanjskih čimbenika koji dovode do pojave gubitka kose dermatolozi i stručnjaci su u inovativnoj formuli Dercos Energy+ stimulirajućeg šampona ujedinili:

  • Aminexil - referentna molekula protiv ispadanja kose nastala kao rezultat desetogodišnjeg istraživanja, a utječe na smanjenje ispadanja kose i rezultira njenom većom gustoćom
  • Niacinamid - njegova umirujuća i hidratizirajuća svojstva smanjuju mikro-inflamacije i imaju energetsko djelovanje na mikrocirkulaciju koja je nužna za zdravu folikulu dlake
  • AHA kiseline - pomažu u održavanju PH vrijednosti vlasišta i folikula dlake, imaju snažno antioksidativno djelovanje i jačaju vlakna kose
  • Vitamin E - poznat po svojim antioksidativnim svojstvima pomaže u očuvanju zaštitnog lipidnog sloja
image

Brz životni ritam, obilježje je modernog vremena, pa ponekad ni ne primijetimo signale kojima nam tijelo poručuje da nešto nije u redu, sve dok ne postanu vidljivi

UNSPLASH

Brz životni ritam, obilježje je modernog vremena, pa ponekad ni ne primijetimo signale kojima nam tijelo poručuje da nešto nije u redu, sve dok ne postanu vidljivi. Jedan od tih signala je ispadanje kose, koje se može javiti i kod muškaraca i kod žena. Najčešći uzroci ispadanja kose su hormonalni disbalans i trudnoća, stres i umor, kao i slobodni radikali poput zagađenja, smoga i UVA zraka. Upravo zato, brend Vichy je usko surađivao s dermatolozima, i razvio jedinstvenu formulu na tržištu, Dercos Energy+ stimulirajući šampon. Njegova hipoalergena formula pomaže u sprječavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za nevjerojatnih 47% istovremeno pružajući osjećaj ugode koži glave. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, namijenjen i osjetljivom vlasištu, kosa je snažnija i izgleda gušće za čak 19%, uz volumen koji traje 24 sata.

Folikula dlake prolazi kroz kontinuirani ciklus rasta i mirovanja, a mnogobrojni unutarnji i vanjski čimbenici taj ciklus mogu poremetiti. Naime, dolazi do rane tranzicije iz faze rasta dlake (anagena faza) u fazu mirovanja (telogena faza), a nakon 2-4 mjeseca pojavljuje se zamjetan gubitak kose. Navedeni čimbenici uzrokuju i mikro-inflamacije folikule dlake koje dovode do smanjene prokrvljenosti, a samim tim i do disbalansa u ciklusu njenog rasta. Dercos Energy+ stimulirajući šampon pomaže u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korijena, za osjećaj zdravije kože glave.

image

Vichy Dercos

PRESS

Protokol protiv gubitka kose

Za učinkovite rezultate, stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Za žene se uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon, preporučuje korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose. Preporuka je šampon koristiti nekoliko puta tjedno, dok je ampule potrebno kontinuirano koristiti tri mjeseca, jednom dnevno. Za učinkovite rezultate kod muškaraca, uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon nekoliko puta tjedno, preporučuje se i nanošenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose namijenjenih muškarcima i to jednom dnevno, kroz period od tri mjeseca.

Uz izbor odgovarajućih proizvoda kosa će postati jedan od vaših glavnih aduta, a prolaženje prstima kroz kosu omiljen osjećaj. Pažljivo osmišljenu kombinaciju proizvoda protiv ispadanja kose potražite u ljekarnama i uvjerite se zašto dermatolozi već godinama stoje iza njihovih preporuka.

Za dodatne informacije o brendu Vichy i Dercos proizvodima posjetite web-stranicu i zapratite Vichy na Instagramu i Facebook stranici.

Dercos Energy + stimulirajući šampon, preporučena informativna cijena: 123,24 HRK

Dercos Aminexil Clinical 5 ampula za žene, preporučena informativna cijena: 504,14 HRK

Dercos Aminexil Clinical 5 ampula za muškarce, preporučena informativna cijena: 504,14 HRK

Linker
05. travanj 2024 21:45