Victoria Beckham Beauty

 VICTORIA BECKHAM BEAUTY
Dvofazno čišćenje

Victoria Beckham predstavila novu liniju proizvoda za besprijekorno čisto lice

Popularna metoda dvofaznog ili dvostrukog čišćenja lica podrazumijeva uklanjanje nečistoća dva čistača različite teksture i namjene, a izgleda da joj je sklona i poznata modna dizajnerica koja je izbacila novu liniju - Daily Cleansing Protocol.

Popularna metoda dvofaznog ili dvostrukog čišćenja lica podrazumijeva uklanjanje nečistoća dva čistača različite teksture i namjene, a izgleda da joj je sklona i poznata modna dizajnerica koja je izbacila novu liniju - Daily Cleansing Protocol.

Već je dobro poznata stvar da je Victoria Beckham nakon brojnih uspjeha u modnom svijetu odlučila okušati i u beauty vodama. Brend Victoria Beckham Beauty, u sklopu kojeg ćete pronaći wellness, skincare i make-up proizvode, pokrenula je 2019. godine i oduševila fanove diljem svijeta. Sada je još jednom pokazala da itekako prati trendove i obogatila dosadašnji asortiman s dva nova proizvoda - čistačima za lice koji će oduševiti svaku pobornicu metode dvostrukog čišćenja lica.

Ako imalo pratite društvene mreže, sigurno znate o čemu je riječ. Ova je metoda postala pravi hit među beauty entuzijastima i influencerima, a sada su ju prigrlili i luksuzni brendovi. Riječ je o načinu čišćenja lica koji se sastoji od dva koraka, odnosno dva proizvoda - čistača na bazi ulja i onog na bazi vode poput gela ili pjene koji su bogati aminokiselinama i ovlaživačima. Prvo se koristi ulje kako bi se skinula šminka, znoj i SPF, a zatim se gelom s kože uklanjaju ostale nečistoće.

Izgleda da je i sama Victoria ljubiteljica ove metode jer je izbacila kombinaciju proizvoda za dvostruko čišćenje lica koju ćete pronaći pod imenom Daily Cleansing Protocol. Kako je bivša članica grupe Spice Girls objasnila u objavi na Instagramu, dugi je niz godina tražila proizvode koji će joj učinkovito očistiti kožu, ali ju neće pritom oštetiti. Ova kombinacija proizvoda rezultat je dvogodišnjeg istraživanja i potrage za idealnom formulom.

Daily Oil Cleanser, kao i svako ulje za čišćenje, nanosi se na suhu kožu, s ili bez šminke, te se zatim lagano umasira na lice kako bi otopilo prljavštinu i šminku. U njegovom sastavu pronaći ćete tri različita ulja. Jedno od njih je maslinovo ulje, inače poznato po masnim kiselina i antioksidansima koji jačaju kožu. Tu je i mješavina ulja rižinih mekinja i ulja avokada koja blagotvorno djeluje na zaštitnu barijeru i elastičnost kože. Posljednje je fermentirano ulje sjemenki zelenog čaja koje štiti kožu od oštećenja slobodnih radikala i ima hidratantni učinak.

Drugi korak ove rutine je proizvod zvan Daily Lactic Acid Gel Cleanser. Radi se o nježnom pilingu koji uklanja ostatke ulja, šminke i ostale nečistoće te dubinski čisti kožu kako bi bila spremna za nanošenje seruma i krema. Glavna zvijezda ovog proizvoda je mliječna kiselina, koja ima izrazito blagi eksfolijacijski učinak i pritom ne iritira kožu, pa je pogodna za svakodnevno korištenje. U sastavu se također nalazi ružina vodica i izomerat saharida koji umiruju i hidriraju kožu.

image

Daily Cleansing Protocol (130 eura)

PRESS
Linker
26. travanj 2024 00:32