ANTE MANDIĆ
inspiracija

Vizažistica i influencerica predlaže najromantičniji make-up look za Valentinovo

Ana Tolj poznata je vizažistica koju na Instagramu prati više od 70 tisuća ljudi, a samo za nas osmilila je svjež, peachy look za Valentinovo.

Ana Tolj poznata je vizažistica koju na Instagramu prati više od 70 tisuća ljudi, a samo za nas osmilila je svjež, peachy look za Valentinovo.

Valentinovo je sjajan dan za isprobati nove make-up kombinacije koje će biti u tonu s Danom zaljubljenih. Bilo da pripremate romantičnu večeru s partnerom, ludi izlazak s prijateljicama ili, jednostavno, večer za sebe, novi make-up look sigurno će dodatno začiniti ovaj dan, slavili ga ili ne. U slučaju da ste još uvijek u nedoumici kako se srediti za 14. veljače, bez brige, Ana Tolj je posebno za Gloriju osmislila look zbog kojeg ćete sigurno zablistati.

"Iskreno, crveni ruž i ja smo više na "Vi". Stavim ga najviše dva puta godišnje, ali ne znači da ga ne preporučujem. Tko se dobro s njim osjeća, naravno da ga treba nositi. Moj savjet je da uvijek obrubite usne nude olovkom i tek onda stavite ruž preko. Neka ruž bude mat jer će vam se inače prelijevati. Kada nosite crveni ruž, vodite računa da vam ostatak make-upa nije napadan. Oči istaknite minimalno, možda pomoću tuša, u slučaju da nemate spuštene kapke. Ja sam više nude tip, tako da preporučujem taj look za sve dane, uključujući i Dan zaljubljenih. Tako sam se i ove godine umjesto za klasični crveni ruž odlučila za nešto malo romantičnije", objasnila je Ana, čiji jednostavan, svjež, peachy make-up look možete pogledati u videu, a u nastavku vam otkrivamo i kako ga postići.

Prvo kožu treba pripremiti hidratantnom kremom ili primerom, nakon čega se na lice kabuki četkicom ili prstima nanosi puder u tekućem obliku. Zatim treba nanijeti korektor, rasporediti ga spužvicom za make-up i setirati ga puderom u prahu. Ana je za oči odabrala tri nijanse - tranzicijsku (nude nijansa mrvicu tamnija od boje kože), malo tamniju smeđu i sjajnu za sredinu kapka - koje gotovo svi imaju doma, te nanijela maskaru, a obrve je potom začešljala gelom. Kako bi bolje izrazila crte na licu, nanijela je bronzer, highlighter i rumenilo na jagodice. Za kraj, usne je obrubila olovkom u svijetlo ružičastoj nijansi te zatim stavila ružičasti ruž i sjajilo za usne.

Ana nam je otkrila kako će se i sama za izlazak našminkati baš kao u videu te dodala kako još nije sigurna oko planova za Dan zaljubljenih.

image

Ana Tolj je influencerica i profesionalna visažistica

ANTE MANDIć

"Iskreno, još uvijek sam u razmišljanju hoću li za Valentinovo uopće igdje ići ili ostati doma gledati film. Rođendan mi je 17. veljače pa nekako odaberem jedan dan između za neku finu večeru i sređivanje i spojim sve u jedno", rekla nam je o svojim planovima.

Ova poznata beauty influencerica i profesionalna visažistica iz Makarske drži i edukacije, a u influencerske je vode ušla prije osam godina. Kako nam je objasnila, nakon što je počela objavljivati svoje radove, publika je počela dolaziti malo pomalo.

"Bila sam opuštena i slobodna ispred kamere i mislim da je to dosta utjecalo. Prije je bilo puno lakše doći do pratitelja pa bih rekla da sam ja samo na vrijeme krenula i dobro iskoristila priliku", rekla nam je Ana koja je dosad surađivala s brojnim našim visažistima, a jedno je vrijeme u Londonu učila i od Maria Dedivanovića, vjerojatno najpoznatijeg po svojoj dugogodišnjoj suradnji s Kim Kardashian.

Linker
27. travanj 2024 06:59