LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
BLINK-BLINK

Za dulje, jače, gušće: 6 seruma koji jačaju rast trepavica

Ovo su čarobni štapići koji će napraviti sve u svojoj moći da naš pogled učine očaravajućim.

Ovo su čarobni štapići koji će napraviti sve u svojoj moći da naš pogled učine očaravajućim.

Pored kože lica, možemo reći da su naše trepavice najviše zlostavljani dio našeg tijela, kada je kozmetika u pitanju. Svakodnevno nanošenje maskare, i svakodnevno skidanje iste, naše trepavice su na konstantnoj meti mehaničkog maltretiranja, pa nije niti čudo da nam svako malo netko - buljeći u područje ispod našeg oka - kaže "otpala ti je trepavica", nakon čega slijedi ona beskonačna igra, "lijevo oko... ne, tvoje lijevo... malo gore... tu, tu, tu... evo sad si je skoro uhvatila... hoćeš da ti ja?", pokušavajući usmjeriti naš prst gdje je jadna trepavica sletjela. To je samo po sebi scena iz teatra apsurda, no o tome ćemo drugom prilikom.

Kao i područje oko očiju ili naša kosa, trepavice zahtijevaju posebnu pažnju. Posebno jer je njihova primarna funkcija zaštita, jer sprječavaju da vanjski čimbenici prodru u oči i uzrokuju infekcije. Osim toga, trepavice obično postaju tanje s godinama, pa ih serumi za jačanje mogu učiniti gušćima, pružajući im dodatnu duljinu i volumen. Ovo je 6 čarobnih štapića koji će napraviti sve u svojoj moći da naš pogled učine očaravajućim, a pored toga i da izbjegnete agoniju traženja trepavice koja je sletjela negdje na naše lice. "Lijevo... gore... ne, sad si je skoro imala...".

image

MBR Eyelash Booster, 155€

PR

Eyelash Booster njemačkog brenda MBR, Medical Beauty Research, je jačajući i njegujući serum za dugačke, guste i raskošne trepavice, a može se koristiti i za njegu obrva. Njegovi glavni sastojci su specijalni derivat prostaglandina, biotin, i hijaluronska kiselina, koji zajedno jačaju korijen trepavica i obrva, potiču prirodan rast dlačica, i usporavaju ispadanje. "Prve rezultate primijetit ćete nakon dva do tri tjedna, a nakon 4 do 6 tjedana imat ćete znatno gušće, dulje i jače trepavice," kažu znanstvenici iz brenda čiji je slogan "njega kože na granici s medicinom".

image

Talika Lipocils Expert, 52€

PR

Talika, francuski brend koji se od 1948. bavi trepavicama, nudi nam svoj bestseller, Lipocils Expert serum koji potiče rast trepavica uz pomoć biljnog kompleksa, koji je dokazan kroz već 70 godina (hamamelis, jabuka, kopriva, divlji kesten, kantarion), anti-aging peptide, te pojačivač prirodne pigmentacije trepavica pod nazivom Coleus Forskohlii, a sve to s proteinima svile koji potiču uvijenost trepavica.

image

Foreo Iris Lashes Serum, 64,90€

PR

Ovaj serum za trepavice dio je Foreo Iris™ kolekcije za njegu područja oko očiju, a njegova formula hrani, štiti i učvršćuje s 97% sastojaka prirodnog podrijetla. Fitokeratin i I-arginin jačaju i štite, dok ekstrakt ginka bilobe potiče rast trepavica i zadržava duboku vlažnost za punije, zdravije i gušće trepavice bez neugodne težine. Iznenađujuće lagan, ovaj serum je dermatološki testiran, veganski, cruelty-free i bez mirisa, a formuliran je bez sastojaka s crne liste.

image

The Ordinary MultiPeptide Lash and Brow Serum, 15,49€

PR

The Ordinary nam nudi svoj MultiPeptide Lash and Brow Serum s višestrukim peptidima za trepavice i obrve, lagane i nemasne formule za gušće, punije i zdravije izgledajuće trepavice i obrve. Koristeći 11 aktivnih sastojaka, uključujući četiri kompleksa peptida i niz prirodnih ekstrakata, ovaj serum koji se koristi dvaput dnevno djeluje na poticanje hranjenja i zaštite vaših trepavica i obrva dok poboljšava izgled gustoće i cjelokupnog izgleda već u roku od četiri tjedna.

image

Chanel La Base Mascara, 42€

PR

Chanelova La Base Mascara se koristi prvenstveno prije nanošenja uobičajene maskare, a sama po sebi razdvaja trepavice, produžuje ih, učvršćuje i uvija tijekom 8 sati, za oči koje izgledaju deset puta impresivnije. Obogaćena je njegujućim sastojcima, svakodnevno jača i štiti trepavice, s formulom koja kombinira njegujuće ulje kadulje i prah aloe vere, poznate po svojim hidratantnim i hranjivim svojstvima. Zlatne čestice koje sadrži, pružaju sjaj i intenzitet.

image

Tomorrowlabs Eyelash Booster With 1% HSF, 86,14€

PR

Tomorrowlabs Eyelash Booster With 1% HSF koncentrat za pojačavanje trepavica koristi jedinstvenu HSF tehnologiju kako bi prirodno povećao rast vaših trepavica. "Dok drugi serumi trepavica sadrže štetne hormone, HSF popravlja najvažniji signal samoizlječenja stanice, obnavljajući opskrbu folikula dlake hranjivim tvarima", kažu nam iz Tomorrowlaba. Trepavice postaju jače, gušće i duže, a njegova hranjiva formulacija jača i poboljšava cjelokupno zdravlje trepavica.

Linker
28. travanj 2024 17:26