Fotografija: Instagram

 Instagram
Inspiracija

Za nježnu bridal manikuru Sofia Richie je koristila lak od 11 eura

Kći glazbenika Lionela Richia postala je glavna inspiracija za sve djevojke koje njeguju minimalističku estetiku i cijene jednostavnost.

Kći glazbenika Lionela Richia postala je glavna inspiracija za sve djevojke koje njeguju minimalističku estetiku i cijene jednostavnost.

Francusko vjenčanje Sofie Richie nalazi se na moodboardu gotovo svake buduće mladenke - svečanost koja se održavala nekoliko dana dala nam je više Sofijinih modnih i beauty lookova koji su savršeni predložak za suvremeni stil koji se bazira na jednostavnosti.

Njezina make-up artistica već je podijelila detalje bridal beauty looka - između ostalih proizvoda, koristila je povoljnu drogerijsku maskaru koju je lako pronaći u svakoj našoj drogeriji, a jednako povoljna je i manikura koju je nosila. Oblikovala je nokte u pravokutni oblik s blago zaobljenim kutevima, a lak kojeg je nosila je iz ponude brenda OPI. Večer prije vjenčanja odabrala je milky opciju - nježnu bijelu nijansu Funny Bunny, koja dolazi po cijeni od 11 eura.

Za dan vjenčanja, umjesto bijele, Sofia je imala sasvim prirodne nokte i gotovo neprimjetnu glossy manikuru naglašenog sjaja. Za ovu neutralnu manikuru nail artistica je koristila isti lak za nokte, no u jednom sloju. Njezina prirodna boja nokta tako se vidjela ispod sloja sjajnog laka, što je rezultiralo unikatnom nijansom na noktima.

Linker
02. svibanj 2024 09:33