LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
Leonor Greyl

Za sve stilove: Baume Bois de Rose donosi revoluciju u stiliziranju i njezi kose

Prirodni sastojci u službi su ispunjenja svih zahtjeva za oblikovanjem kose.

Prirodni sastojci u službi su ispunjenja svih zahtjeva za oblikovanjem kose.

Oblikovanje kose često znači dvojbu između gela i voska. Prvi iza sebe, zbog jakog strukturiranja, ostavlja kosu krutom, a kapilarna vlakna i vlasište zagušenim. Drugi pak daje nešto prirodniji izgled, ali mu nedostaje snaga učvršćivanja i vrlo se teško ispire s kose. Ponekad u jednadžbu uđe i lak za kosu čiji efekt na kosu nije ništa bolji negoli onaj gelova stoga pripada istoj kategoriji proizvoda koje izbjegavamo želimo li postići prirodniji dojam kose.

Baume Bois de Rose novi je proizvod brenda Leonor Greyl koji donosi idealnu kombinaciju oblikovanja, ali i njege. Ovaj inovativni proizvod koristi svojstva četiriju iznimno aktivnih sastojaka: voska bobica, voska brazilske palme karnauba, voska jasmina i amazonskog kupasu maslaca. Kombinacija ovih sastojaka osigurava zaštitna i omekšavajuća svojstva, nevjerojatnu snagu strukturiranja, izvanredna hidracijska svojstva te anti-UV barijeru i dugotrajni hidrofilni potencijal koji pruža više od 12 sati neprekidne hidracije kutikule vlasi.

image
PROMO

Zanimljiva formula Baume Bois de Rose čini na prvu vrlo sličnim balzamu koji je potrebno, baš poput voska za oblikovanje, prije nanošenja zagrijati na dlanovima, no za razliku od ostalih proizvoda za oblikovanje nakon nanošenja ove formule kosa je trenutno omekšana, a na njoj nema vidljivih tragova. Pa iako prozračne teksture ima veliku snagu učvršćivanja koja omogućuje svaku, čak i najstrukturiraniju frizuru.

image
OLIVIER GASCOIN/PROMO

Prirodnost i životnost ovog proizvoda ne očituje se samo u mekoj i njegovanoj kosi koja ostaje nakon korištenja već i u činjenici da omogućuje mijenjanje frizure u hodu. Naime, gel i vosak prisiljavaju kosi ostanak u određenom položaju i formi dok Baume Bois de Rose dozvoljava promjenu frizure tijekom dana bez ispiranja proizvoda tako jednostavno prateći sve vaše stilove i hirove. Osim toga, to će svojstvo osigurati popravljanje eventualnih pogrešaka pri stilizaciju koje uz korištenje gela i voskova nisu bile moguće, a zbog suptilnog mirisa palisandrovine prikladan je i za žene i za muškarce.

image
PROMO
Linker
28. travanj 2024 06:47