JELENA BALIĆ
nagradni natječaj

Želite naučiti više o tehnikama šminkanja? Osvojite edukaciju make-up artistice Simone Antonović

Simona Antonović održat će edukaciju MASTER MAKEUP od 8. do 20. travnja u Zagrebu. Polaznice i polaznici će imati priliku učiti od stručnih dermatologa, fotografa, dizajnera, frizera i marketinških stručnjaka, ali i raditi s vrhunskim make-up i skincare brendovima.

Simona Antonović održat će edukaciju MASTER MAKEUP od 8. do 20. travnja u Zagrebu. Polaznice i polaznici će imati priliku učiti od stručnih dermatologa, fotografa, dizajnera, frizera i marketinških stručnjaka, ali i raditi s vrhunskim make-up i skincare brendovima.

Simona Antonović nastavlja s inovativnim make-up edukacijama i usavršavanjem za profesionalce i početnike. Make-up umjetnica s međunarodno uspješnom karijerom ovaj put je osmislila edukaciju MASTER MAKEUP, namijenjenu svima onima koji žele naučiti osnovne i napredne tehnike šminkanja za profesionalnu upotrebu, bez obzira na to imaju li već prethodnog iskustva ili već rade kao make-up umjetnici i žele vrhunsko dodatno usavršavanje u jednom od najpopularnijih i najtraženijih beauty zanimanja budućnosti. Iz njezine bogate dugogodišnje karijere možemo izdvojiti suradnju s modnim kućama kao što su Givenchy, Louis Vuitton, Lanvin, Galliano, Chanel i Dries van Noten, kao i rad s velikim modnim časopisima, među kojima su Vogue, Harper‘s Bazaar, Gloria i Gloria Glam, Grazia, InStyle, Cosmopolitan, Glamour, Storybook, Dive, Sense i drugi.

image
JELENA BALIĆ

Tijekom dvotjedne edukacije polaznici i polaznice naučit će teoriju i praksu koja stoji iza najpopularnijih make-up lookova, ali i najmodernije svjetske tehnike šminkanja. Uz to, dobit će i savjete koji će im pomoći da postanu i ostanu uspješni u jednom od najpopularnijih zanimanja. Kao gosti predavači, Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

image
JELENA BALIĆ

Polaznice i polaznici MASTER MAKEUP edukacije radit će s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, Shiseido, Elizabeth Arden, Clarins, Max Factor, Real Techniques, Pupa i Milani, a za njegu kože tijekom škole koristit će premium proizvode vrhunskih skincare brendova, od kojih posebno treba istaknuti Embryolisse, Cetaphil i hrvatski brend uchka - regenerativnu i slow-ageing prirodnu kozmetiku bogatu aktivnim sastojcima. Sve polaznike očekuju dodatne ekskluzivne pogodnosti, poput kupovine make-up i skincare proizvoda po posebnim cijenama u FABUspot parfumerijama i web shopu, uchka web shopu, te u izabranim ljekarnama, što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

Edukacija će se održati od 8. do 20. travnja u Zagrebu, a ako želite biti dio ovog zabavnog i edukativnog iskustva, sve što trebate napraviti je odgovoriti na pitanje "Što biste i zašto voljeli naučiti na @simonaantonović make-up school?" na našem Instagram profilu. Natječaj traje do 20. ožujka.

Pravila nagradnog natječaja

Linker
26. travanj 2024 17:28