HOROSKOPSKA MANIKURA

Zodijak nokti su u trendu: Evo kakva manikura odgovara vašem znaku

Od zavodljivih i romantičnih do suzdržanih i klasičnih - ovi proljetni stilovi manikure inspirirani su najvažnijim osobinama horoskopskih znakova.

Proljeće, buđenje prirode i toplo vrijeme nerijetko nas inspiriraju na eksperimentiranje s izgledom noktiju. Manikura može biti kreativan način za komuniciranje našeg raspoloženja, osobina i karaktera. Ako ste još uvijek u potrazi za dizajnom koji odražava sve od navedenog, odgovor biste mogli pronaći u horoskopu. Donosimo vam nekoliko trendi proljetnih lookova inspiriranih glavnim osobinama horoskopskih znakova.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Razigrana paleta boja

Ovnovi su poznati po svojoj nezaustavljivoj energiji, vatrenosti i pustolovnom duhu. Ne boje se eksperimentirati i ne boje se razmišljati "izvan okvira", a njihovom bi temperamentu mogla odlično odgovarati kombinacija razigranih nijansi na noktima.

Neka vas inspiriraju: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Celine Dion, Emma Watson

Bik (20. travnja- 20. svibnja)

Dašak glamura

Senzualni, prizemljeni i ponekad tvrdoglavi, Bikovi su istinski hedonisti i romantičari. Iako nerijetko naginju klasičnim i praktičnim stilovima, dašak suptilnog glamura u manikuri učinit će da se osjećaju lijepo i poželjno.

Neka vas inspiriraju: Megan Fox, Gigi Hadid, Jessica Alba, Gal Gadot, Janet Jackson, Cher

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Vedri motivi

Samo da je zabavno! Znatiželjni i komunikativni, Blizanci teško podnose monotoniju. Manikura ukrašena vedrim detaljima poput cvijeća savršeno odražava njihov živahni i kreativan duh.

Neka vas inspiriraju: Angelina Jolie, Natalie Portman, Emily Ratajkowski, Naomi Campbell, Heidi Klum

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Toplo i pristupačno

Pripadnici ovog znaka jako osjećajni su, empatični i pažljivi. Rakovi vole brinuti o drugima, a po prirodi su pristupačni, topli i nenametljivi, baš poput ove manikure.

Neka vas inspiriraju: Priyanka Chopra, Selena Gomez, Ariana Grande, Margot Robbie, Lana del Rey

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Zavodljivi chrome

Lavovi slove kao odvažni, hrabri i velikodušni, a u većim društvima nerijetko se nađu u centru pažnje. Ova blještava manikura podjednako je očaravajuća i privući će baš sve poglede.

Neka vas inspiriraju: J. Lo, Kylie Jenner, Madonna, Megan Markle, Cara Delevingne

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Elegantne linije

Promišljene, organizirane i posvećene detaljima, Djevice su pravi perfekcionisti. Ovaj diskretni stil reflektira njihovu suzdržanu narav, a odmjereni i precizni akcenti savršeno ga zaokružuju.

Neka vas inspiriraju: Beyonce, Zendaya, Blake Lively, Sydney Sweeney, Salma Hayek

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Šik ravnoteža

Šarmantne, društvene i privlačne, Vage vole biti okružene ljudima i lijepim predmetima. Miroljubivi pripadnici ovog znaka u vječitoj su potrazi za harmonijom, što odražava ova prekrasno balansirana minimalistička manikura.

Neka vas inspiriraju: Bella Hadid, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Gwen Stefani, Jenna Ortega

Škorpion (23. listopada - 21.studenog)

Mistično i kompleksno

Škorpioni pronicljivi su i intuitivni te se nerijetko doimaju tajanstvenima. Iako se znaju doimati nepristupačnima, ispod površine su vrlo emotivni i odani, a ovakva manikura komunicira složenost i mističnost njihovog karaktera.

Neka vas inspiriraju: Ciara, Kendall Jenner, Anne Hathaway, Rachel McAdams, Hailey Bieber

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Svjetlucavo i zabavno

Strijelci su otvorene osobe širokih svjetonazora, koje obožavaju nova iskustva i uzbuđenja. Odvažni su i zabavni, pa je nešto vedro i svjetlucavo kao stvoreno za njih.

Neka vas inspiriraju: Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Britney Spears, Taylor Swift, Scarlett Johansson

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Raznobojni french

Disciplina, sposobnost i ambicija glavne su značajke ovog znaka. Jarci su odani i praktični te nerijetko imaju dobar smisao za humor. Klasični stil s modernim zaokretom, poput french manikure u boji, pravi je izbor za njih.

Neka vas inspiriraju: Kate Middleton, Dolly Parton, Kate Moss, FKA Twigs, Ice Spice

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Sanjarski oblaci

Buntovni i neovisni, vodenjaci vole prkositi društvenim konvencijama. Veliki su sanjari koji teško podnose dosadu, a ovaj maštovitim, bajkovitim dizajnom pokazat će svu ljepotu svog karaktera.

Neka vas inspiriraju: Alicia Keys, Shakira, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Millie Bobby Brown

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Vodene boje

Nježne i suosjećajne Ribe žive u svom svijetu, a od umjetnost je nerijetko njihov način bijega od realnosti. Njihova energija je lagana i optimistična, čemu odlično odgovara ovakav izgled.

Neka vas inspiriraju: Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt, Dakota Fanning, Eva Mendes

Linker
19. travanj 2024 22:00