SENJA VILD
Until Next Summer...

A‘marie ima savršenu kolekciju s kojom ćemo se lakše vratiti u grad

A‘MARIE predstavlja novu pred-jesensku kolekciju: UNTIL NEXT TIME, SUMMER..., inspiriranu uzbuđenjem povratka u grad, a praćenom slatkom žudnjom za ljetom.

A‘MARIE predstavlja novu pred-jesensku kolekciju: UNTIL NEXT TIME, SUMMER..., inspiriranu uzbuđenjem povratka u grad, a praćenom slatkom žudnjom za ljetom.

"Savršeni zalazak sunca, lagani povjetarac, boje i mirisi mora oko nas te taktovi u pozadini koji su pratili kolekciju od samog stvaranja – kao da su unijeli dašak magije u moju čarobnu uvalu... "Until Next Time, Summer…" slavi maštovitu, ekstravagantnu jasnoću. Vrhunac jednostavnosti.", govori dizajnerica Anamarija Brkić o novoj kolekciji kojom ispraća ljeto i dočekuje novu jesensku sezonu koja se približava.

Postizanje jednostavnosti najveći je izazov, govori dizajnerica i dodaje da je teško pronaći odjeću koja je istovremeno jednostavna za nošenje i zanimljiva. "Jednostavna korisnost može se činiti neprivlačnom, no u ovim odjevnim predmetima postoji snažna stvarnost. Sve izgleda vrlo jednostavno, ali sve je u promišljanju, izvedbi i suptilnim detaljima”, izjavila je.

image
SENJA VILD

Kolekcija obuhvaća koncept "povratka u grad", no s dozom nostalgije još uvijek pokušavamo održati bezbrižni osjećaj ljeta, lagane uvojke u kosi, sol na koži te mirise mora i ljeta. To su ona dva osjećaja pomiješana u jednom. Veselje oko povratka i čežnja za bezbrižnim ljetom stvaraju zavodljivi dojam.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Gledajući nježno skrojeni total look u toploj smeđoj boji, ili bilo koji od drapiranih komada, javlja se osjećaj da postoji inherentna seksepilnost brenda, a svaki komad odjeće i modnih dodataka u kolekciji je ručno izrađen, i pažljivo izveden, kako bi se postigla ravnoteža između teksture, boje i dizajna. Posebni fokus je na organskim tkaninama i opuštenom osjećaju koju kolekcija pruža, kao i na dodavanju zanatskog dodira u svaki komad kolekcije.

image
SENJA VILD

Drapiranje, jedan od izazovnijih konstrukcija mode, udahnulo je vertikalne, čiste, a opet senzualne siluete. Držane su ili blizu tijela ili su vrlo široke i meke, naglašavajući određenu slobodu u igri proporcija zadržavanje prozračnog, ženstvenog osjećaja. paleta boja varira od klasičnih osnovnih - crne i bijele, pa do bogatih zemljanih tonova smeđe i kraljevski ljubičaste.

image
SENJA VILD

Kolekcija je snimana na omiljenom otoku ove dizajnerice, na Korčuli, odnosno u omiljenoj uvali iz djetinjstva. Model je mlada Korčulanka, Mia Rkman koja predstavlja autentičnost i dušu predivnog krajolika. Kolekcija "Until Next Time, Summer…" dostupna je na A‘MARIE stranici i u A‘MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Linker
27. travanj 2024 04:46