Mikro trend

Ako vam je klasični nakit dosadio, isprobajte sofisticirani ‘bubble‘ oblik

Kako je riječ o reinterpretaciji starinskog nakita, dobri komadi skrivaju se i u second hand ponudi.

Jednostavan i decentan nakit dominirao je nekoliko sezona pa je povratak onog nešto upečatljivijeg sasvim očekivan. Prošle sezone vidjeli smo povratak nakita inspiriranog osamdesetim godinama -glomazan, maksimalistički i upečatljiv, a u ljetnoj sezoni vratile su se ogrlice, narukvice i prstenje u razigranim bojama i oblicima, koji podsjećaju na modu s početka tisućljeća.

Elegantni i damski biseri također su postali "it" dodatak, a s dolaskom jeseni i zime, trend koji se ističe je takozvani "bubble nakit", odnosno ogrlice, narukvice i prstenje rađeno od niza kuglica - poput biserne ogrlice, no u ovom slučaju veći je izbor materijala i boja za koje se možete odlučiti.

image

Versace modna revija

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Kolekcija Guccija

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

U kolekciji Valentina

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
image

Bottega Veneta nakit

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Nakit poput ovog predstavljen je u kolekciji talijanske kuće Bottega Veneta, u kolekciji Versacea modeli su nosili jednu sjajnu metalik kuglu na ogrlici ili na ušima, a Valentino je ponudio zaobljene prstene i narukvice.

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

U srebrnoj i zlatnoj nijansi ovakav nakit izgleda sofisticirano i luksuzno, a ako tražite nešto opušteniji i razigraniji izgled, na raspolaganju su komadi u pastelnim ili tamnijim nijansama. Što veće kuglice - tim je snažniji i bolji stilski efekt, no ako želite nešto suptilniju varijantu ovog trenda, nanizane sitne kuglice također su zanimljiv modni dodatak koji se razlikuje od klasičnog nakita i outfitu daje suvremenu, cool notu.

Linker
19. travanj 2024 10:09