NINA ROLAND
Istarska dizajnerica

Bezvremenski komadi za party! Anja Stehlik predstavlja najljepše haljine za blagdanske evente

Još je malo preostalo do božićnih blagdana, ali i svečanih domjenaka, a ako još uvijek niste izabrali kreaciju u kojoj ćete zablistati pred prijateljima, obitelji ili pak kolegama možda se vaša kreacija iz snova krije upravo u novoj kolekciji Stehlik Studia iz kojeg stoji talentirana dizajnerica Anja Stehlik.

U novoj ICON kolekciji nalaze se haljine i blejzeri s ručno rađenim aplikacijama predimenzioniranih cvjetova koji su multifunkcionalni te mogu svakoj kombinaciji dati dozu luksuza te se nositi i kao zaseban komad. Pročišćeni dizajn, minimalističke haljine gdje je svaka unikatna prema načinu drapirana i slaganja materijala,iskorak je u suvremenu bezvremensku estetiku profinjenosti i ženstvenosti.

image

Mlada pulska pjevačica Medea Sindik utjelovila je modela nove STEHLIK kolekcije

NINA ROLAND

Oversized blejzeri s apliciranim ručno rađenim cvijetom u crvenoj boji samo su dio tailoring priče koja upotpunjava kolekciju. "U svakoj kolekciji trudim se pružiti raznolikost i uvijek su u mojim kolekcijama printevi i jake boje,ali ova kolekcija je iskorak u novu estetiku, s dozom ekstravagancije, seksepila, te luksuz samih materijala gdje se postiže harmonija sofisticiranog i modernog. Upravo je zato i nazvana ICON, jer je bezvremenska", kaže dizajnerica Anja Stehlik.

Mlada pulska pjevačica Medea Sindik utjelovila je modela nove STEHLIK kolekcije te se savršeno uklopila u ovu elegantnu modnu priču koju je fotografirala Nina Roland u novootvorenom luksuznom hotelu Grand Hotel Brioni u Puli.

Dok upijamo novu blagdansku kolekciju, dizajnerica koja već 20.godina djeluje na modnoj sceni,iduće godine priprema veliki modni događaj u Puli,Stehlik fashion show, koji će iduće godine biti jubilaran, deseti po redu.

Stehlik fashion show najveći je istarski modni event gdje dizajnerica predstavlja svoje brendove i svoju modnu priču prožetu izvrsnim talentiranim gošćama.

image

Kampanja je snimana u novootvorenom luksuznom hotelu Grand Hotel Brioni u Puli

NINA ROLAND
Linker
27. travanj 2024 13:24