JW Anderson torba

 PROMO
Novi modni dodatak

Bizarno ili trendi: Torbica u obliku jastuka uopće ne zvuči kao loša ideja

Neobični modni dodaci u industriji mode nisu velika novost, no neki noviteti izgledaju potpuno primamljivo.

Neobični modni dodaci u industriji mode nisu velika novost, no neki noviteti izgledaju potpuno primamljivo.

Više od funkcionalnosti, modni dodaci efektnog izgleda kradu nam pažnju, pa čak i oni o kojima jedino možemo maštati. Dizajner zadužen za kreacije koje su prava umjetnička (i/ili zabavna) modna djela je Jonathan Anderson, kreativni direktor u kući Loewe te JW Anderson, za koje često predstavlja nadrealne, zabavne ili bizarne modne dodatke.

Torbica u obliku goluba i žabe posljednje su koje su privukle pažnju javnosti (velikim dijelom jer ih je nosila Sarah Jessica Parker u novim nastavcima serije "I tek tako"), a u muškoj kolekciji za jesen 2023. godine predstavio je clutch torbicu u obliku jastuka. Uzmimo u obzir nestabilna i izazovna vremena u kojima živimo, u kojima malo utjehe nikada nije naodmet, a onu najbolju pronaći ćemo - na jastuku.

Torbica na preklop dolazi u manjim i većim dimenzijama, a rađena je od recikliranog poliestera koji joj daje sjajan izgled. Velika pažnja pridana je detaljima, pa model torbice zaista na prvi pogled izgleda kao jastuk s prošivenim rubovima, a s prednje strane nalazi se etiketa na kojoj je ispisano ime brenda. Manja varijanta iznosi 450, a veća 550 eura i dostupna je na službenoj stranici brenda. Nosi se ispod ruke, poput jastuka i sigurno će privući sve poglede na sebe - a istovremeno je potpuno praktična i prostrana pa je možemo zamisliti u nekim modnim kombinacijama. Na dosadnom partyju ili druženju, uvijek na nju možete nasloniti glavu...

image

Torba u obliku većeg jastuka dolazi po cijeni od 550 eura

LAUNCHMETRICS.COM SPOTLIGHT
Linker
02. svibanj 2024 15:40