Taman na vrijeme

Chanel Cruise kolekcija 2022/23 stigla u trgovine širom svijeta

Biseri s baseball kapom, kombinezon "radnog" kroja sa štiklama, tvid i kupaći kostim... Naoko nespojivo, ali ne i kad je kultna francuska kuća u pitanju.

Prožeta atletskom i kozmopolitskom elegancijom, tako bismo najkraće rečeno mogli opisati CHANEL Cruise kolekciju 2022/23 koja je snimana u Monaku, a predstavljena u proljeće na plaži u Monte Carlu. Plaža i bazen, ljetni sportovi i drske brzine: kolekcija oživljava duh slobode i profinjenosti francuske rivijere.

Nadahnuta vječnom sofisticiranošću Monte-Carla, CHANEL Cruise kolekcija kombinira šljokice, zlato i bisere sa sportskim komadima.

U ovoj atmosferi, kultni i prepoznatljivi CHANEL motivi i boje u potpunosti su došli do izražaja. Kampanju kolekcije CHANEL Cruise 2022/23 utjelovljuju talijanska manekenka Vittoria Ceretti i Loli Bahia, model francusko-alžirskog podrijetla.

Kampanju je fotografirao Mikael Jansson, švedski modni fotograf i redatelj, koji redovito svojim radom doprinosi magazinima kao što su američki i francuski Vogue te Interview Magazine, a osim po modnim editorijalima poznat je i kao fotograf kampanja za luksuzne modne brendove.

Kolekcija je već dostupna u buticima širom svijeta.

Linker
23. travanj 2024 22:50