Modno usklađeni

Chrissy Teigen za proslavu 45. rođendana Johna Legenda odabrala vrlo izazovan outfit

Par je u braku od 2013. godine, a zajedno imaju četvero djece. Bivša manekenka i ovaj put je oduševila svojim modnim odabirom u kojem nikako nije mogla proći nezapaženo.

Američka manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug, glazbenik John Legend zajedno su u New Yorku proslavili pjevačev 45. rođendan. Kao i obično, tako su se i za ovu prigodu modno uskladili. 38-godišnja manekenka privlačila je poglede kratkim crnim gaćicama i mrežastim čarapama te tako dokazala da i ona prati ‘‘no pants‘‘ trend koji je ove godine postao hit. Zanimljivu modnu kombinaciju upotpunila je s poluprozirnom crnom bluzom te crnim sandalama na petu. John se pak odlučio za crno odijelo na vezanje ispod kojeg je imao satensku crnu košulju.

image

Par koji je u braku od 2013. godine modno se uskladio

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Manekenka i pjevač izveli su se na večeru povodom njegovog 45. rođendana

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je u braku od 2013. godine, a u rujnu ove godine odlučili su održati još jedno vjenčanje. Bila je to svojevrsna proslava njihove 10. godišnjice, a proslava je bila na istom mjestu na kojem su i tada jedno drugome obećali ljubav i vjernost do kraja života. Chrissy i John obnovili su svoje zavjete u hotelu Villa Passalacqua na jezeru Como.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Upoznali su se 2007. godine na snimanju spota za njegovu pjesmu ‘‘Stereo‘‘, a bili su vezi šest godina prije nego su se vjenčali 14. rujna 2013. godine u Villi Pizzo, jednoj od najeksluzivnijih destinacija za vjenčanja u Italiji. U deset godina par je dobio četvero djece.

Linker
22. travanj 2024 16:25