Ne pati na luksuz

Crveno joj dobro pristaje: Kraljica Letizia u ljetnoj haljini brenda Mango

Pedesetogodišnja španjolska kraljica, nekadašnja novinarka, rado nosi zanimljivu i cijenom pristupačnu odjeću, a najdraže su joj španjolske modne kuće.

Španjolska kraljica Letizia ne pati na visoku modu i nikad nije zazirala odjenuti zanimljive odjevne komade high street modnih brendova kao što su Mango i Zara, oba iz njezine rodne zemlje. Često bira Mangove haljine, a u jednoj od njih viđena je i tijekom obiteljskog odmora u Palma de Mallorci na Balearima, objavio je Hello!.

Pedesetogodišnja kraljica, nekadašnja novinarka, otišla je na večeru u restoran Mia u trendovskoj četvrti Portixol u društvu supruga, kralja Filipa VI i njihovih dviju kćeri, 17-godišnje prijestolonasljednice princeze Leonore i godinu i pol mlađe infante Sofije, kao i Filipove majke, kraljice Sofije i tete, princeze Irene od Grčke. Letizia je privukla poglede besprijekornim ljetnim izdanjem u crvenoj Mangovoj haljini srednje dužine i jednostavnim metalik ravnim sandalama.

image

Letizia u Mangovoj haljini

SHUTTERSTOCK EDITORIAL
image

Jednostavna obuća za ugodnu ljetnu večer

SHUTTERSTOCK EDITORIAL
image

Obiteljska večera: Kralj Filip VI, infanta Sofia, kraljica majka Sofia, prijestolonasljednica Leonor, kraljica Letizia i princeza Irene

SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Haljina s trakom oko vrata i otvorenih ramena stegnuta je u struku remenom iste boje koji se može skinuti te je nabrana cijelom dužinom. Ležerno večernje izdanje Letizia je upotpunila zlatnim prstenom iz Coreternove kolekcije Amor i torbicom-pismom Feel Mallorca s ružičastim printom. Torbica je izrađena od ikata, tekstila obojenog prema indonezijskoj dekorativnoj tehnici bojenja.

Crvena boja dobro stoji Letiziji i rado je nosi, jer joj se odlično slaže s tonom kože i tamnom bojom kose, koju je ovom prilikom nosila raspuštenu. Kako piše Hello, ovaj je model haljine, nažalost svih onih koje bi rado „ukrale” Letizijin outfit, rasprodan, a najvjerojatnije više i neće doći u prodaju.

Linker
23. travanj 2024 18:05