Profimedia
Zrači elegancijom

Diane Kruger je u odvažnoj sako haljini dokazala da je crvena hit boja ovog ljeta

Diane Kruger još jednom je pokazala modnu odvažnost odabirom crvene sako-haljine na prestižnoj dodjeli nagrada Fragrance Foundation Awards 2023.

Diane Kruger još jednom je pokazala modnu odvažnost odabirom crvene sako-haljine na prestižnoj dodjeli nagrada Fragrance Foundation Awards 2023.

Diane Kruger, talentirana njemačka glumica, svojim je odvažnim modnim odabirom krasila crveni tepih na dodjeli nagrada Fragrance Foundation Awards 2023. u New Yorku. U društvu poznatog dizajnera Jasona Wua, koji je predstavio vlastitu liniju parfema 2017., Kruger je oduševila promatrače u zadivljujućoj kombinaciji iz Wuove kolekcije za jesen 2023. U nizu upečatljivih boja, Diane je samouvjereno odabrala živahnu crvenu sako-haljinu koja je privukla pozornost i pokazala njezin besprijekoran osjećaj za stil.

image
PROFIMEDIA

Ispod sako-haljine odjenula je slip haljinu s čipkastim detaljima. Ova kombinacija je naglasila njezine besprijekorne noge dok je istodobno izgledala vrlo sofisticirano.

Da bi upotpunila izgled, Diane je odabrala otvorene sandale u nijansi boje kože i zlatnu torbicu. Također je nosila zlatne naušnice koje su dodale dašak luksuza i elegancije.

image
PROFIMEDIA

Diane je svoje svijetlo plave pramenove ukrotila u elegantnu frizuru koja je otkrivala njezino lice. Njezina šminka je bila nevjerojatno profinjena. Naglasak je bio na očima s ružičasto-zlatnim sjenilom koje je isticalo njezine oči, a njezine obraze blago je obasjalo nježno rumenilo. Cijeli makeup look je zaokružen ružem boje breskve.

Linker
29. travanj 2024 18:35