najljepši poklon

Dijamant kao elegantan i bezvremenski poklon koji se pamti zauvijek

Poznati francuski književnik Victor Hugo davno je rekao da, kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio tek običan kamenčić.

Blagdani su iza ugla i sve na to ukazuje, od pjesama na radiju do ukrasa na ulicama. Što znači da je najbolje već sada početi razmišljati o poklonima za najmilije i ništa ne prepuštati slučaju. Najljepši poklon je darivati druge, no ponekad je teško biti originalan i odlučiti što bi se nama dragoj osobi moglo svidjeti, što će joj koristiti i u trenu izmamiti osmijeh na lice. Međutim, ono s čime zasigurno nikada ne možete pogriješiti svakako je dobar i bezvremenski komad nakita s dijamantom. Elegancija, minimalizam, te neizostavna i prepoznatljiva doza sjaja koju daje takav nakit nešto je što uvijek oduševi.

image
MARINA RENDULIć

Luksuzni dijamanti predstavljaju ljubav i poštovanje prema osobi kojoj se daruje, a ne mora se posebno isticati da ih svaka žena zaslužuje u svom životu, kao potvrdu i podsjetnik na samosvjesnost, snagu i ljepotu. Kroz povijest su bili traženi i popularni među vladarima i kraljevima, te su predstavljali znak moći i prestiža. Takav status uživaju i danas, iako su puno dostupniji nego prije.

image
MARINA RENDULIć

Ne kaže se stoga uzalud da su dijamanti vječni, te su kao takvi jači od svih prolaznih trendova, ali i izvrstan način da se izrazi vlastita osobnost. Osim u posebnim prigodama, mogu se nositi i svakodnevno zbog čega se svaka žena može osjećati posebno i to u bilo kojem trenutku. Mogu se ostaviti i za sljedeće naraštaje jer nikada ne izlaze iz stila. Dijamantni nakit uistinu ima svoju čar i vrijednost, te upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju. Sve su ovo samo neki od razloga zašto je dijamantni nakit odličan izbor za najotmjeniji poklon ovih blagdana s kojim se sigurno ne može pogriješiti, bilo da se radi o naušnicama, narukvicama, ogrlicama ili prstenju.

image
MARINA RENDULIć

Poznati francuski književnik Victor Hugo davno je rekao da, kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio tek običan kamenčić. Stoga pri odabiru savršenog komada nakita svakako u obzir uzmite to kakva je osoba koju darujete, što je karakterizira i kakav modni izričaj inače njeguje. Tako možete biti sigurni da će nakit za koji se u konačnici odlučite izazvati najiskrenije i najsretnije emocije kod onoga kome je namijenjen.

image
MARINA RENDULIć

Bilo čiju osobnost, karakter i stil lako možete istaknuti i uz jedinstveni nakit ekskluzivnog branda LEi jewelry. Upravo je LEi predstavio svoju najnoviju blagdansku kampanju koja može poslužiti kao inspiracija svima koji su u potrazi za savršenim poklonom. LEi nakit potpuni je pogodak, jer s 18-karatnim zlatom i dragim kamenjem pokazuje da je elegantan, decentan i bezvremenski. Ovaj će poseban nakit dati završni „touch“ svakom stilu i možete biti sigurni da će dijamanti, safiri, rubini, smaragdi te biseri koji se nalaze u širokoj ponudi teško koga ostaviti ravnodušnim kada otvore svoj dar.

image
MARINA RENDULIć

LEi nakit se može kupiti u LEi poslovnici na adresi Gajeva 4, u Zaks Arena Centar u Zagrebu, u Zaks Robna kuća Rijeka, te u CCO Split i Zadar. Dio asortimana dostupan je i na službenoj internetskoj stranici.

Linker
13. travanj 2024 11:22