APRÈS-SKI

Domaći brend nakita ima novu kolekciju koja nas je oduševila na prvi pogled

Cloud & Co, predstavio je kolekciju naziva Apres-ski. Kao što joj samo ime govori, inspirirana je poznatim svjetskim skijalištima osamdesetih i devedesetih te estetikom žena tog doba.

Svaka sezona u modnom smislu obilježena je novitetima koje fashionistice s nestrpljenjem očekuju, a to se odnosi i na nakit. Upravo se toga pravila već godinama drži i Cloud & Co, domaći brend dizajnerskog nakita iza kojeg stoji Katarina Zmazek, a koji je predstavio novu kolekciju pod nazivom Apres-ski. Svojom bogatom ponudom brend nas je još jednom oduševio. Ovo je jedna od onih Cloud&Co kolekcija s nešto većim, konkretnijim komadima, za razliku od dosadašnjih koji su bili ipak decentniji. Materijali koje brend predstavlja su srebro i srebro s pozlatom, a u prodaji su naušnice, ogrlica i narukvica.

Nova kolekcija nakita je, kako to objašnjavaju iz samog brenda, drugačija nego ijedna prije te nam donosi fascinantne komade koji pristaju gotovo svakoj prilici. Kao što joj i samo ime govori, kolekcija je inspirirana poznatim svjetskim skijalištima iz osamdesetih i devedesetih, ali i neizostavnom estetikom žena tog doba.

U toplom sjaju blagdanske rasvjete, novi su komadi ‘‘tihi pripovjedači‘‘, odzvanjaju radošću i zajedništvom prošlih, ali i sadašnjih blagdana. Ogrlice, narukvice, naušnice geometrijskih oblika izgledat će sjajno na svakoj ženi, ali i stylingu u koji se ukomponiraju. Isto tako, koji god komad nakita odabrali, možete biti sigurni da ćete njime privlačiti poglede.

image
CLOUD & CO

Linker
25. travanj 2024 12:48