Hippy Garden

Domaći brend predstavio je novu kolekciju: Prevladavaju modeli asimetričnog kroja

Brend Hippy Garden donosi novu kolekciju koja se sastoji od haljina, kombinezona i kaputa, a u svojoj ponudi ima i ultimativni hit sezone - kožne komade odjeće.

Dizajnerici Đurđici Vorkapić ima viziju kojoj ljubiteljice mode rijetko mogu odoljeti. Poštujući kod brenda naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i kaputima upotpunjenim funkcionalnim maksi torbama i remenima.

image

Hippy Garden kolekcija

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Svaki komad ove intrigantne kolekcije pomno je osmišljen pa tako iz generacije u generaciju brend Hippy Garden potvrđuje kako je ultimativni simbol modnog luksuza.

Modeli asimetrična kroja, ravnih linija načinjeni su od umjetne kože i razbijaju predrasude o tome što sve crna boja i avangarda mogu biti ako ih prestanemo ograničavati u svojim glavama. Po kolekciji vidimo da će i ove godine vladati crni komadi od kože koji se već dugi niz godina mogu vidjeti po ulicama.

image
MATEA SMOLČIĆ SENČAR
image

Kolekcija je dostupna na webu!

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom.

Linker
31. listopad 2023 20:17