LJETO MOŽE POČETI

Domaći modni duo otvorio dućan u Opatiji: Pogledajte tko je stigao na otvorenje ELFS oaze

Poznati domaći modni brend ELFS, u suradnji s hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je zabavu povodom otvorenja dućana u Opatiji koju su podržali i brojni poznati.

Opatijci i njihovi gosti od nedavno mogu uživati u novootvorenom dućanu modnog brenda ELFS koji se smjestio u hotelu Ambasador koji je tom prilikom otvorio novouređenu plažu i sezonu zabava ELFS & Liburnia & Villas pool party. Opatijski ELFS dućan je ukupno šesti u Hrvatskoj.

image

Renata Sopek, Ivan Tandarić, Aleksandar Šekuljica i Tara Thaller

DANIJEL GALIĆ

Plaža hotela Ambasador tako je zasjala punim sjajem i ugostila ELFS večeru u bijelom pod zvijezdama sa zvijezdama. Ova stylish večera bila je najbolja najava za sve ono što slijedi u idućim mjesecima – uživanje u moru, bezbrižnosti i morskim radostima. Za ovogodišnju lokaciju partyja drugu godinu za redom odabran je Hotel Ambasador, s čije se predivne terase pruža impresivan pogled na cijeli Kvarner. Glamurozna Opatija i terasa hotela Ambasador oduševili su tako brojne domaće zvijezde koje su se okupile na ovogodišnjem ELFS & Liburnia Hotels & Villas pool partyju.

image

Renata Sopek i Anamarija Stanić

DANIJEL GALIĆ

Tara Thaller, Renata Sopek, Iris Androšević, Borna Kotromanić, Josipa Pavičić, Katarina Smolić, Nika Pavičić, Lorena Đurišić, Ivana Mišković, Lana Gržetić, Iva Gradišer, Dora Beker, Anamaria Raić i brojni drugi, zabavljali su se uz plesnu glazbu na partyu ELFS-a. Plesnim ritmovima okupljene su zabavljali DJ Nikola Z Kukurini i saksofonist Tonči Trinajstić.

image
DANIJEL GALIĆ
image

Dora Barker

DANIJEL GALIĆ
image

Iris Androšević Pinjuh i Josipa Pavičić

DANIJEL GALIĆ
image

Ivan Ćosić, Lorena Rusišić i Marijana Kusić

DANIJEL GALIĆ
image

Ivan Tandarić i Borna Kotromanić

DANIJEL GALIĆ
image

Josipa Pavičić i Aleksandar Šekuljica

DANIJEL GALIĆ
image

Katarina Smolić i Nika Pavičić

DANIJEL GALIĆ
image

Neven Ciganović i Andrija šebek

DANIJEL GALIĆ
image

Iris Androšević

DANIJEL GALIĆ
image

Veronika Rosandić

DANIJEL GALIĆ
image

Tomislav Petranović

DANIJEL GALIĆ
image

Stefan Modrić

DANIJEL GALIĆ

Zanimljivo je da se iz svake sobe u hotelu Ambasador pruža predivan pogled na cijelo okruženje, a uživanje u svim blagodatima ove regije počinje doručkom uz birane namirnice lokalnih OPG-ova, nastavlja se opuštanjem uz osvježavajuća pića i koktele na plaži i bazenu s pogledom, a nikako se ne smije propustiti i fine dining iskustvo restorana Cubo u kojemu se poznati kvarnerski škampi pripremaju na posebne načine u raznim varijacijama.

image
DANIJEL GALIĆ
Linker
17. travanj 2024 23:00