Nova Gloria IN

Donosimo sve čari modnog ljeta: Laneno odijelo za grad, badići hrvatskih dizajnerica za plažu

Gloria IN ima stilski plan uz koji ćete ovog ljeta bezbrižno prosurfati toplinskim valom. On uključuje odjeću napravljene od prirodnih, prozračnih materijala i minimalističke komade.

Lanene tkanine najpopularnije su u svojoj prirodnoj, zelenkastosmećkastoj nijansi, no utjecaja imaju i aktualni koloristički trendovi pa ove sezone ulicama dominiraju i topli zemljani tonovi. Ključni laneni komadi su odijela te midi i maksi haljine, u kojima ćete biti savršeno dotjerani za svaku prigodu.

Ljeti rado nosimo haljine otvorenih leđa, stoga tom dijelu tijela treba posvetiti posebnu pažnju i njegu - u novom broju donosimo savjete kako i čime njegovati kožu leđa kako bi bila čista, meka te spremna za razotkrivanje.

Zašto ovog ljeta ne biste otkrili sve svoje adute u atraktivnim minimalističkim kupaćim kostimima s potpisom domaćih fashionistica. Badići brenda "Peau" Mije Matić i Eme Pilić te brenda "Tramonto" Tee Kravaršćan, koje vam predstavljamo u novom broju, oduševili su domaće ljubiteljice mode.A što sve, osim kupaćeg kostima, zabavnog štiva i kreme za sunčanje, trebate ponijeti na plažu, predlažemo u temi "Zona opuštanja".

Ljeto je vrijeme za uživanje u slasnim ljetnim plodovima. Poznata gastro blogerica Slavica Šagolj pripremila je neodoljive slane i slatke specijalitete u kojoj glavnu ulogu ima - bobičasto voće. "Prepišite" njezine recepte s malinama i borovnicama i uživajte u ljetu svim čulima!

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
23. travanj 2024 21:03