TRI MODNE VEČERI

Drugo izdanje modne platforme Atelier okupit će poznate dizajnere iz cijele regije

Ljubitelji mode će od 20. do 22. listopada na Zagrebačkom velesajmu moći uživati u revijama istaknutih brendova poput ELFSA, Ivice Skoke, BiteMyStyle i Anamarije Asanović.

Platforma Atelier, koja je nastala prije nepunih godinu dana s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, najavljuje svoje drugo izdanje. Još veći i jači, Atelier će se održati od 20. do 22. listopada, a brojne ljubitelje i znalce fashion industrije okupit će u Paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu.

Glavna inspiracija za novo izdanje najvećeg regionalnog modnog ateljea je energija pa će se službeni naziv Energy prožimati kroz sve produkcijske i scenske elemente te ujedno educirati posjetitelje o tome kako biti odgovoran i moderan. Ova se tema prožima i kroz najavnu kampanju projekta koja je predstavljena nizom fotografija posvećenima obnovljivim izvorima energije.

image

Atelier kampanja

ZVONIMIR FERINA
image

Atelier kampanja

ZVONIMIR FERINA

Atelieru su se, u svom drugom izdanju, ponovno priključila brojna poznata dizajnerska imena predvođena ELFSIMA, jednom od najuspješnijih modnih brendova u regiji, kojima je upravo platforma poput ove otvorila vrata u modni svijet.

ELFSI će samostalnom revijom u četvrtak, 20. listopada, otvoriti Atelier, nakon čega slijede još dva uzbudljiva modna dana. U petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight.

image

Atelier kampanja

ZVONIMIR FERINA
image

Atelier kampanja

ZVONIMIR FERINA

Kako je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača, projektom se želi podići svijest o očuvanju okoliša i obnovljivim izvorima energije. Tako će scenografija, brojni produkcijski elementi kao i aktivacije na samoj lokaciji pričati priču o energiji. Sunce, voda, vjetar, para i biomasa bili su inspiracija i za najavnu kampanju iza koje stoji vrsni kreativni tim – fotograf Zvonimir Ferina, ispred čijeg objektiva je stala mlada Evita Mandić, model agencije Talia i Relatum. Marko Tolić potpisuje make up dok je za frizuru bio zadužen Salon Premium i Cotril.

image

Atelier kampanja

ZVONIMIR FERINA
image

Atelier casting

ZVONIMIR FERINA

Slađana Divjak potpisuje styling, a video Sven Čustović. Kreativna direktorica i producentica cijelog projekta je Antonella Ušić Gotovac, dok je izvršna producentica Antonela Čakić. Evita je na sebi nosila odjeću brenda unaesthetik.

Ususret novom izdanju, održan je i casting za modele u Mađarskom kulturnom centru Zagreb, gdje je organizacijski tim, dizajnere i same modele ugostila Anna Mladenovics, ravnateljica centra.

Linker
19. travanj 2024 19:06