Sportski chic

Elegantni komadi uz robusne tenisice: Hoćete li ih nositi zajedno, kako predlaže Chanel?

Izgledajte dobro dok trčkarate gradskim asfaltom, kao da nam poručuje slavni Karl Lagerfeld

1988. godine iznimno je popularan bio film "Working Girl", u kojem Melanie Griffith glumi mladu ženu koja pokušava uspjeti u poslovnom svijetu. U kultnoj sceni iz tog kino hita, Melanie, koja je do posla jurila u kostimu i tenisicama, stiže na posao, skida sportsku obuću i oblači štikle, što je kasnije inspiriralo brojne dizajnere, ali i žene diljem svijeta da elegantnu odjeću spoje s parom omiljenih tenisica.

Povratak mode osamdesetih šulja se sa svih strana - to razdoblje u svojoj je proljetnoj kolekciji za proljeće 2018. veličala kuća Saint Laurent, a i Stella McCartney u posljednjoj se kolekciji žestoko bacila na trendove vremena u kojem je Madonna vladala top ljestvicama hitovima "Like a virgin" i "La Isla Bonita".

Press foto Chanel

Karl Lagerfeld u najnovijoj kampanji za pred-proljetnu sezonu elegantno je dotaknuo spomenuto razdoblje te prekrasnu manekenku Camille Hurel odjenuo u glamurozne Chanel komade koje je upotpunio visokim narančasto-bijelim tenisicama s oversized jezikom.

Press foto Chanel

Stajling modela također koketira s osamdesetima - oči su dramatično naglašene mačkastim tušem, usne premazane ružem boje fuksije, a kosa je sitno nakovrčana i divlja.

Press foto Chanel

Niste li fan tenisica, Karl za vas ima još jedno rješenje - udobne klompe s decentnim Chanel logom.

Press Foto Chanel

P.S. Chanel tenisice poput modela prikazanog u kampanji mogu se kupiti u narančastoj, plavoj, crvenoj i ružičastoj boji, u prodavaonicama te slavne pariške kuće diljem svijeta.

Press Foto

Press foto

Press Foto

Linker
15. travanj 2024 08:58