PRAKTIČNA I CHIC

Evo gdje kupiti high street verziju megapopularne Chanel 22 torbe

Chanelova maksi prošivena kožna torba omiljeni je modni dodatak influencerica, a mi znamo gdje možete nabaviti sličan model po pristupačnijoj cijeni.

Nakon dugogodišnje dominacije minijaturnih torbica, maksi i shopper modeli vraćaju se na velika vrata. Tako je prošle godine jedan od najpoželjnih modnih dodataka postala Chanel 22 torba, s kojoj su prošetale brojne "it djevojke" poput Margaret Qualley i Lilly Rose Depp.

image

Chanel 22 torba

CHANEL

Ova torba nosi naziv po godini proizvodnje, 2022., kada je debitirala na modnoj pisti Chanelove ready-to-wear kolekcije za proljeće. Iz francuske modne kuće opisuju je kao izuzetno podatnu, ali i otpornu kožnu torbu koja spaja jednostavnost i udobnost. Njezin dizajn uključuje Chanelovu karakterističnu prošivenu teksturu i lančanu ručku, a osim kopčom ovaj se prostrani model može zatvoriti i stezanjem uzice.

image

Torba s vezicom za vezanje i lancem, Mango, 49,99 € (376,65 kn)

MANGO
image

Torba s vezicom za vezanje i lancem, Mango, 49,99 € (376,65 kn)

MANGO

Chanel 22 torba dolazi u tri različite dimenzije i u više različitih boja, od crne do ružičašte i zlatne, a u kasnijim kolekcijama su uz kožne predstavljeni i novi modeli od tvida i trapera. Postala je veliki hit među influencericama na Instagramu, a cijena joj je, očekivano, "paprena" - oko 5,300 dolara.

image

Torba s vezicom za vezanje i lancem, Mango, 49,99 € (376,65 kn)

MANGO

Ako vas je osvojio praktični, a opet elegantni dizajn ove torbe, imamo odlične vijesti. Mango je izbacio vrlo sličan model torbe od prošivene crne umjetne kože koji uključuje nešto jednostavniji lanac i patentni zatvarač umjesto kopče, a košta 49,99 € (376,65 kn). Zbog svojih dimenzija ova je torba idealna za poslovne prilike, a zahvaljujući otmjenim detaljima odlično će upotpuniti i večernje lookove.

Linker
05. ožujak 2024 20:30