Modni savjetnik

Favoriti proljetne sezone: Izabrali smo najbolje bezvremenske komade koji se lako kombiniraju i neodoljivi su!

Modna stilistica i konzultantica Ivana Pavić, koja stoji iza jedinstvene usluge Virtual Stylist, čitateljicama Glorije IN preporučuje što odabrati iz novih kolekcija.

Približava se proljeće i sve toplije vrijeme pa je krajnji čas da malo osvježimo svoj stil i njega unesemo vesele boje. Modna stilistica Ivana Pavić osmislila je jedinstvenu online uslugu "Virtual Stylist" koji će vam pomoći oko potrage za savršenom modnom kombinacijom.

image
Ivana Pavić.
JOHN PAVLISH

Kako ne biste gubili vrijeme na potragu savršenih proljetnih komada, Ivana je dala nekoliko prijedloga bezvremenske odjeće i obuće koju možete međusobno kombinirati i tako za svaku priliku postići elegantan i look.

Što vam treba u vašem proljetnom ormaru?

Baloner

Ključ dobrog stila, pogotovo na prijelazu sezona, a u varijanti od kože - koja je dominantni trend sezone - mali je odmak od klasike.

Trenirka

Osim što su udobne, trenirke su ovog proljeća ljepše nego ikad, a u pastelnim varijantama naprosto su neodoljive.

Sako

Pripijeni modeli su prošlost: dominiraju predimenzionirani krojevi uz koje najbolje pristaju traperice i tenisice, a hit nijansa je baby plava.

Traperice

Zaboravite na skinny modele - na tronu su traperice širih nogavica, a birajte one povišenog struka kako biste vizualno izdužili figuru.

Mokasinke

Popularnije su nego ikada, jer smo se svi opustili pa komfor stavljamo na vrh ljestvice modnih prioriteta.

Izbor najboljih komada iz popularnih trgovina potražite u novom broju magazina Gloria IN.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
19. travanj 2024 13:19