Cloud&Co

Forever clouds: Jelena Perčin zablistala u novoj sanjivoj kapanji za omiljeni nakit

Kampanja slavi ženu i njezinu ljepotu koja izvire iz unutra, iz samopouzdanja i ženske snage

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Cloud&Co, ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Povodom svog velikog rođendana, desete godišnjice postojanja lansirao je novi web, ali i novu modnu kampanju "Forever clouds“ s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

image

Jelena Perčin za Cloud&Co kampanju ‘Forever Clouds‘

SENJA VILD I FRANJO MATKOVIC

Katarina Zmazek, osnivačica brenda tako je prije osam godina kada je i predstavila motiv oblaka za zaštitni znak branda, za svoju prvu kampanju kao ambasadoricu angažirala upravo predivnu Jelenu, koja je svoju ulogu ponovila osam godina kasnije. Ova kampanja također je svojevrsni početak jer obilježava širenje brenda na nova tržišta. Naime, Cloud&Co konačno ima webshop koji je otvoren za cijeli svijet pa tako sad svoje omiljene oblake, zvijezde i mjesece možete kupiti ne samo u njihovim dućanima u Preradovićevoj 9 i Dubrovniku već i putem webshopa.

image
SENJA VILD I FRANJO MATKOVIC

Brand je svoju intimnu proslavu deset godina uspješnog rada odradio u društvu prijatelja i ambasadora branda koji je svoj put započeo kao Perleraj, da bi se prije nekoliko godina, a sve s ciljem globalnog širenja, rebrendirao u Cloud&Co.

image
SENJA VILD I FRANJO MATKOVIC

Kampanja kao i sve Cloud&Co priče slavi ženu i njezinu ljepotu koja izvire iz unutra, iz samopouzdanja i ženske snage. Igre sjena i svijetla naglasak stavljaju na atmosferu i nakit koji je i poanta cijele priče. Naime, nit vodilja Cloud&Co nakita oduvijek je bila „never take off jewlery“ čime se jasno daje do znanja da je Cloud&Co nakit i jednostavan i poseban, i pristupačan i ekskluzivan, drugim riječima - zaista inkluzivan i za svakoga.

image
SENJA VILD I FRANJO MATKOVIC

Slavljenička kampanja nastala je pod palicom tima stručnjaka zaduženih za produkciju Cloud&Co kampanja već nekoliko godina - renomirani Franjo Matković i Senja Vild, za makeup je bila zadužena Sonja Pašalić, a za kosu Mijo Majhen.

image
SENJA VILD I FRANJO MATKOVIC
image
SENJA VILD I FRANJO MATKOVIC
Linker
02. travanj 2024 19:15