Instagram/Izabel Kovacic (Ilustracija)
NAPUHANCI

Gdje su nestali popularni luftići? Donosimo ponudu za ovu godinu, a jedan je privukao najviše pažnje

Nakon vikenda provedenog na moru primijetila sam kako na plaži više nitko ne nosi luftiće, a prije koju godinu nismo mogli pronaći ručnik uz kojeg nije ‘ležao‘ flamingos. Donosimo nekoliko prijedloga koji se tiče ove godine.

Nakon vikenda provedenog na moru primijetila sam kako na plaži više nitko ne nosi luftiće, a prije koju godinu nismo mogli pronaći ručnik uz kojeg nije ‘ležao‘ flamingos. Donosimo nekoliko prijedloga koji se tiče ove godine.

I ta dva dana prošla su i prije nego što sam rekla keks, te su me misli zaokupile na povratku s dvodnevnog izležavanja na plaži, ali iskreno, mislim da boljeg načina za provesti slobodan vikend nema. I dok razmišljam o prolaznosti vremena i kako se sutra moram probuditi za posao, još mi jedna misao zaokupira glavu.

Gdje su nestali luftići?

Napuhanci, luftići, luftmadraci, madraci na napuhavanje, koji su nas svih ovih godina ‘terorizirali’ na Instagramu, ali i na javnim površinama, doslovno su nestali. U cijeloj uvali u kojoj sam se kupala nisam vidjela ama baš niti jedan luftić, niti jednog flamingosa, pizzu, dinosaura, labuda, dinosaura, koluta.

image
Bestway, 220,32 kn.
BESTWAY

Zar su zaista nestali? Pa prije dvije godine toliko smo se mučili kako ih strpati u automobil, borili se s puhanjem i ispuhivanjem na plaži, a sad smo u potpunosti odustali? Iako još uvijek nije počela udarna sezone, ni kod naših poznatih nismo primijetili da prakticiraju brčkanje na luftiću, a prije tri godine, oni su bili predvodnici tog trenda na društvenim mrežama. Sjećamo se djevojačke večeri Izabel Kovačić koja je s prijateljicama na zlatnim i bijelim flamingosima slavila budući brak? Ecija Ivušić, Nives i Goran Ivanišević i Fani Stipković popularizirali su pak bijela raširena krila leptira.

Čitajte i: Najšareniji trend ovog ljeta: Pruge su zavladale svime što nosimo na sebi, donosimo ponudu high street brendova

Ipak, izgleda da na društvenim mrežama era popularnih napuhanaca još uvijek traje. Gigantska limuzina na napuhavanje čija je cijena 1200 kuna dužine šest metara zamijenila je flamingose. U nju stane otprilike šestero ljudi, a u sredini ima i bazenčić u kojem se mogu brčkati noge. Preslatka, ali ne baš isplativa investicija, osim ako je naše prijevozno sredstvo do plaže kombi, a takvih vas, vjerujemo, nema puno.

image
Sams club, 199 eura.
SAMS CLUB
image
Spremnik za piće u luftiću.
SAMS CLUB

Kako ne bismo zaboravili jedan od, mogu reći, “statementa” ljeta, pregledali smo web shopove i ponudu. U trendu su luftići u obliku voća koje i na prvi pogled asociraju na vruće ljetne dane - kriške naranče, limete, grejpa, lubenice. Svakako su praktičniji ako se u obzir uzme logistika do plaže, a opet će nam pružiti nezaboravne opuštajuće trenutke na moru.

image
Bazzar, 119,99 kn.
BAZZAR
image
Bazzar, 99,00 kn.
BAZZAR
image
ASOS, 19,99 eura.
ASOS
image
Bima shop, 87,92 kn.
BIMA SHOP
image
Bestway, 129,12 kn.
BESTWAY
Linker
02. svibanj 2024 10:27