Louis Vuitton Patti

Glavne zvijezde zagrebačke špice su bile statement čizme

Vjetrovito i promijenjivo vrijeme nije obeshrabrilo Zagrepčane da i ove subote odu na špicu, a sudeći po modnim odabirima i ove sezone vrijedi stara poslovica - čizma glavu čuva.

Iako je iza nas vikend promjenjivog vremena u kojem su izmjenjivala kiša, sunce, ali i vjetar, mnogobrojni Zagrepčani nisu propustili priliku za druženje na zagrebačkoj špici. I ovog puta, dame su oduševile svojim modnim izričajem. Nama je za oko zapeo outfit čije su glavne zvijezde bile čizme.

Naime, nepoznata dama oduševila je s Louis Vuitton Patti čizmama koje su hit još od 2021. godine kada ih je ova modna kuća predstavila javnosti. Riječ je o statement komadu koji na sebi kombinira mnoge elemente - od patenta i zakovica pa do prepoznatljivog LV monograma, a sve to uz debelu petu koja se ističe i po aktraktivnoj plavoj boji.

image

Zvijezde outfita svakako su LV čizme

JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX

Kombinacija traperica, bijelog crop topa i kožnog balonera bila je pun pogodak. A osim ovih LV čizama koje su definitivno plijenile poglede, istaknule su se i mnogobrojne druge dame koje su se u svojim modnim kombinacijam odlučile za čizme. Visoke čizme do koljena bit će zvijezde i ove jeseni i zime, a odavno ne vrijedi pravilo da jedino crne čizme idu na sve kombinacije.

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX

I ove sezone nose se kaubojske čizme koje su već par godina omiljeni komad mnogim ženama - aktraktivne i udobne s potpeticom u kojoj možete obavljati stvari cijeli dan. Jedno je sigurno, kakve god čizme odabrale važno je da su udobne i tople jer i dalje vrijedi ona stara poslovica "čizma glavu čuva".

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX
Linker
24. travanj 2024 04:09