Rita Ora i Taika Waititi

 CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Ostvarenje sna

Godinu dana nakon vjenčanja otkrila detalje: Rita Ora pokazala vjenčanicu Toma Forda

”Tražila sam nešto jedinstveno i pomalo neočekivano, zato sam izabrala golo rame i čipku. Vidjela sam ovu haljinu prije mnogo godina i našla sam je neposredno prije vjenčanja u mojoj veličini. Mislim da ne može biti bolje od toga”, izjavila je pop pjevačica.

”Tražila sam nešto jedinstveno i pomalo neočekivano, zato sam izabrala golo rame i čipku. Vidjela sam ovu haljinu prije mnogo godina i našla sam je neposredno prije vjenčanja u mojoj veličini. Mislim da ne može biti bolje od toga”, izjavila je pop pjevačica.

Britanska pjevačica Rita Ora i hvaljeni filmski redatelj Taika Waititi vjenčali su se prošlog ljeta u njihovom raskošnom domu u Los Angelesu, no osim puke činjenice o sklapanju braka, dosad nisu otkrili ništa o vjenčanju. Sada je Rita ipak pokazala fotografije s intimne vjenčane ceremonije, točnije, podijelila ih je s Vogueom koji je objavio cijelu priču te otkrila da je njezinu cool vjenčanicu dizajnirao slavni Tom Ford. Fotografije vjenčanice očarale su brojne Ritine i Fordove fanove i modne entuzijaste.

Kako je rekla 32-godišnja pop zvijezda, Tom Ford jedan je od njezinih omiljenih modnih dizajnera i omiljenih ljudi uopće. „Nije samo moj blizak prijatelj, obožavam ga i divim mu se. Uploviti u brak u njegovoj vjenčanici bilo je poput ostvarenja sna. No, kako nismo ništa planirali, tako nisam znala hoću li uopće naći pravu haljinu, samo sam riskirala i otišla u trgovinu Toma Forda, a oni su me dočekali sa savršenom haljinom s velom, moje veličine, nikakve izmjene nisu bile potrebne. Kao da je tako bilo suđeno. I to me baš usrećilo”, ispričala je pjevačica.

Tom Ford jedan je od najutjecajnijih modnih dizajnera našeg vremena, poznat je po besprijekornom stilu i izvrsnoj izradi, pa odabir Rite Ore ne iznenađuje, piše Hello. Ford zna što je bit moderne elegancije i zna je pretočiti u odjeću, uz to ima oko za detalje i stvara odjeću bezvremenske ljepote sa suvremenim stilom. Pripijena čipkasta vjenčana haljina Rite Ore naglašava njezine obline, ali graciozno i sofisticirano, jedno je rame otkriveno, a haljina je ukrašena velikim mašnama, što daje romantičnu notu. Jednostavni prozirni veo također je kreacija Toma Forda.

”Tražila sam nešto jedinstveno i pomalo neočekivano, zato sam izabrala golo rame i čipku. Vidjela sam ovu haljinu prije mnogo godina i našla sam je neposredno prije vjenčanja u mojoj veličini. Mislim da ne može biti bolje od toga”, rekla je za Vogue Rita koja je kao mladenka obula bijele platforme otvorenih prstiju, a ukrasila se nakitom i ukosnicom Lorraine Schwartz. Našminkala se nenapadno te je naglasila crte lica, a kosa joj je bila stilizirana u opuštene valove koji su se joj se spuštali niz ramena.

Rita je 47-godišnjeg redatelja upoznala na roštiljanju s društvom i od tog se dana, kaže, ništa nije promijenilo, jer uživa biti sa svojim najboljim prijateljem. Cijelo su vjenčanje osmislili za samo dva tjedna, pozvali su najbliže prijatelje i užu obitelj, a u posljednji trenutak s Novog Zelanda je uspio stići i Taikin najbolji prijatelj.

Rita je na vjenčanju nosila i bisere koje je na svom vjenčanju nosila njezina majka, a sestra Elena stavila joj je narukvicu na ruku i otpratila je do oltara. „Sve je bilo jednostavno, blaženo, mirno, privatno i zabavno. Gotovo kao i bilo koji drugi dan, samo smo se obukli i vjenčali se”, rekla je Ora, dok je Waititi otkrio kako su prošle zaruke: „Rita me zaprosila i ja sam odmah rekao: Da.”

Linker
27. travanj 2024 15:27