KOŠTAJU 20 EURA

H&M izbacio high street verziju espadrila kakve obožavaju Kate Middleton i kraljica Letizia

Ovaj popularni model idealna je zamjena za štikle kod profinjenih ljetnih i proljetnih odjevnih kombinacija, no odlično će funkcionirati u gotovo svakom vašem outfitu.

Rijetke su prilike u kojima pripadnice europskih kraljevskih obitelji viđamo u ravnoj obući, no čak i u takvim slučajevima ostaju vjerne klasičnim, elegantnim rješenjima. Model koji je osvojio Kate Middleton i španjolsku kraljicu Letiziju, koje slove za najbolje odjevene plemkinje, ali i nezamjenjivu šeficu američkog Voguea Annu Wintour, jednostavne su, ravne, bijele espadrile, koje odlično upotpunjuju ženstvene stylinge za toplije dane.

image

Kate i William u Belizeu

PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
image

Kraljica Letizia, kralj Felipe i njihove kćeri na odmoru u Palma De Mallorci

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

I dok je princeza od Walesa prošetala pješčanom plažom Belizea u romantičnoj cvjetnoj haljini i espadrilama s potpisom Stelle McCartney, Letizia je svoj par spojila s elegantnim kratkim hlačama i bijelom košuljom za vrijeme posjeta Palmi de Mallorci. Wintour je pak odabrala bijele espadrile za gostovanje na Australian Openu i uparila ih s haljinom ravnog kroja s naglašenim ramenima.

image

Anna Wintour na Australian Openu

JAMES GOURLEY/BPI/SHUTTERSTOCK
image

H&M espadrile

H&M

Ovaj popularni model idealna je zamjena za štikle kod profinjenih ljetnih i proljetnih odjevnih kombinacija, no odlično će funkcionirati u gotovo svakom vašem outfitu. Balerinke su se nametnule kao jedan od vodećih trendova u obući ove sezone te zasigurno nećete pogriješiti ako svoju garderobu upotpunite parom klasičnih espadrila. H&M je u novoj kolekciji predstavio espadrile koje neodoljivo nalikuju omiljenoj obući spomenutih poznatih dama po cijeni od 20 eura, a osim u bijeloj boji dolaze i u crnoj, leopard i plavoj varijanti.

Linker
25. travanj 2024 12:52