Alessandra

 PROFIMEDIA
Novogodišnji outfit

Haljina koja privlači poglede: Alessandra Ambrosio zablistala u šljokicama

Bivša Viktorijina anđelica Novu godinu dočekala je s obitelji u rodnom Brazilu.

Bivša Viktorijina anđelica Novu godinu dočekala je s obitelji u rodnom Brazilu.

Jedna od najljepših žena svijeta, kako je oslovljavaju svjetski mediji te bivša Viktorijina anđelica, Alessandra Ambrosio Novu godinu odlučila je dočekati sa svojom obitelji u rodnom Brazilu, a novogodišnjim outfitom privlačila je poglede. Naime, 42-godišnjakinja se odlučila za usku poluprozirnu haljinu sa šljokicama i visećim svjetlucavim elementima koje je naglasila njezinu vitku liniju i tanak struk. Senzualni outfit također je istaknuo i njezine isklesane trbušnjake, a cijelu je kombinaciju dodatno začinila dijamantnim naušnicama te otvorenim sandalama na petu.

image

Alessandra je privlačila poglede u senzualnoj haljini koja je naglasila njezinu figuru

MSB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MSB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Na jednoj od fotografija također je pozirala i sa svoje dvoje djece, 15-godišnjom Anjom i 11-godišnjim Noahom koje je dobila u vezi sa sada već bivšim partnerom, poznatim američkim biznismenom Jamiejem Mazurom. Par je prekinuo 2018. godine nakon deset godina veze. Iako manekenka nikada nije detaljno govorila o razlozima njihova prekida, nagađalo se da su njihovoj ljubavi presudile poslovne obaveze, putovanja i nedostatak komunikacije.

image

Manekenka je novogodišnju noć odlučila proslaviti sa svoje dvoje djece

MSB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA MSB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, Ambrosio je poznata po brojnim suradnjama s najpoznatijim modnim kućama poput Guccija, Dolce & Gabbane, Prade, Chanela, Givenchyja i Moschina. U mnogo je navrata izjavila kako je još kao djevojčica znala da želi postati manekenka, a svoj je san vrlo brzo i ostvarila.

Linker
27. travanj 2024 06:18