Getty Images
Od kariranih do čupavih

Hladni dani bez toplog šala su nezamislivi: Izabrali smo najljepše i najtoplije koji idu uz svaki stajling

S obzirom na temperature, nezamislivo je iz kuće izaći bez toplog šala koji se, osim što nas grije, savršeno uklapa u naš zimski stajling. Ponuda u trgoivnama je zaista raznolika pa smo izabrali najljepše i najtoplije komade.

Šalovi su već odavno prestali biti samo praktični komad garderobe koji nas štiti od hladnoće i vjetra, već su i dio modnog statementa te ih možemo uklopiti u svaki stajling. Trendovi u šalovima izmjenjivali su se tijekom godina pa smo neko vrijeme svi nosili okrugle tube šalove koje smo samo u nekoliko pokreta zamotali oko vrata, dok su posljednjih nekoliko sezona vrlo popularni predimenzionirani modeli.

Jedan od ultimativnih modnih klasika jest karirani šal koji pristaje svakom stilu i može se uklopiti u svaki look. Bilo da je kraći ili duži, posebno će dobro izgledati na kaput u nekoj veseloj boji poput žute, crvene ili tirkizne, kaubojke i neki zanimljivi blagdanski pulover.

Dakako, u trendu su i jednobojni modeli sa širokim bodom ili bez resica na krajevima koje je najbolje nositi samo jednom ili dva puta omotane oko vrata, dok krajevi slobodno vise sa strane. Osim toplih vunenih, nose se i modeli od umjetnog krzna poznati kao stole, koje su bile neizostavan detalj večernjim haljinama u starom Hollywoodu.

Ponuda u popularnim trgovinama zaista je raznolika pa smo izabrali nekoliko modela koji će obogatiti vaše zimske lookove.

Linker
17. travanj 2024 16:57