Gumene žabe

Imamo li već najružnije cipele u 2023. godini?

Modni dizajner Jonathan Anderson nikada nije dosadan, a sada je otišao i korak dalje od svojih ranijih kreacija.

Bez obzira na to stvara li za vlastitu etiketu JW Anderson ili za luksuznu španjolsku modnu kuću Loewe, kreator Jonathan Anderson nikada nije dosadan – dizajnirao je štikle s balonima, sandale s nečim poput automobilskih odbojnika, tenisice s izdancima salate, čizme koje podsjećaju na spuštene torbe...

Njegova je obuća pomalo nadrealna i apsurdna, a s novom je kreacijom prešao nove granice i moguće je da je već u prvim danima siječnja kreirao najružnije cipele u 2023. godini.

Trendu "ružnih cipela" pridonijele su Vibramove cipele s pet prstiju kakve je nosila i Rihanna ili pak Birkenstockove klompe Boston, viđene na nogama Kristen Stewart ili Kendall Jenner, naravno i neprolazno zanimanje za "kroksice", a sada im se pridružila i nova "ortopedska životinja" – natikače u obliku žabe koje će debitirati na modnoj reviji brenda JW Anderson za jesen/zimu 2023. u veljači u Milanu.

"Žabe" su dio muške kolekcije, izrađene su od gume i stvorene u suradnji s Wellipetsom, proizvođačem gumenih čizama. Možda i možete pronaći način kako ćete ih uklopiti u svoj modni izričaj.

Linker
31. siječanj 2023 11:59