novi trend?

Ispod košulje izvire - grudnjak! Ovo je omiljena odjevna kombinacija Irine Shayk ovih dana

Ruska manekenka Irina nakon povratka s odmora u Francuskoj vjerna je jednostavnom modnom izričaju. Ovih dana obožava nositi grudnjak koji se nazire ispod oversize dizajnerskih komada.

Manekenka Irina Shayk zbog veze s reperom i dizajnerom Kanyeom Westom trenutačno je u fokusu svjetske javnosti. Ne može izaći iz svoga stana u New Yorku, a da je paparazzi ne oblijeću sa svih strana. U posljednjih tjedan dana, mlada majka i jedna od najljepših žena svijeta pokazala je da u svom odijevanju trenutačno ima favorite. Riječ je o obrascu - grudnjak koji se nazire ispod majice, košulje ili kombinezona.

image
Opuštena Irina uvijek nosi sunčane naočale, a ovih dana obožava pokazivati grudnjak.
ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U kombinaciji koju je obukla za šetnju gradom eleganto izvire čipkasti crni grudnjak. No, manekenka ne pokazuje previše jer je na grudnjak obukla bijelu oversize košulju. Isto je ponovila kad je ovoga tjedna išla kod frizera, jedino što se odlučila za kombinezon, a ispod je bio klasični crni grudnjak.

Posljednje što je obukla je oversize pamučna majica i traperice, a fotografi su je ulovili u društvu s bivšim mužem Bradleyem Cooperom i njihovom kćeri Leom De Seinom. Par je, kao i Kim i Kanye, ostao u odličnim odnosima.

image
Irina nosi Burberry torbu i majicu, traperice i Nike tenisice.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Irina je početkom lipnja bila na odmoru s novim dečkom u Francuskoj. Fotografi su ih uhvatili na romantičnom odmoru, a zajedno su proslavili reperov 44. rođendan.

Čitajte i: Kanye West i Irina Shayk su zajedno! Uhvaćeni na romantičnom odmoru u francuskoj Provansi

image
Sredila se i za odlazak frizeru.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glasine o tome da su zajedno šire se od prošlog mjeseca. U veljači je Kim Kardashian podnijela papire za razvod, a Irina nakon razvoda s glumcem i redateljem Bradleyem Cooperom, barem javno, nikoga nije imala dvije godine. Prije Coopera, bila je u vezi s nogometašem Christianom Ronaldom.

image
Bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima. Zajedno odgajaju kći.
ROGER WONG/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Irina i Kanye znaju se već više od desetljeća. Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 2010. je godine u Kanyeovom spotu za pjesmu Power glumila anđela.

Linker
19. travanj 2024 06:00