PROMO
Igra bojama

Izdvajamo modne trendove koje donose kolekcije omiljenih brendova

Eksplozija kolorita ili pak vječni traper, ovo proljeća nećemo provesti u monotonim modnim kombinacijama.

Eksplozija kolorita ili pak vječni traper, ovo proljeća nećemo provesti u monotonim modnim kombinacijama.

Bogati kolorit proljeća preselio se u nove kolekcije modnih brendova i poziva nas na razigrane modne kombinacije, eksperimente i outfite kojima ćemo se istaknuti u masi. Duge ili kratke haljine, za dnevni đir ili večernju romantiku kombiniramo s tenisicama ili s udobnim i prozračnim sandalama, ovisno o prigodi i raspoloženju.

Duge lepršave haljine naglašenog dekoltea vizualno čine figuru dužom, a u kombinaciji sa sandalama na visoku potpeticu dojam će biti još više upečatljiv. Apsolutni hit su i bijeli modni dodaci koji će osvježiti i istaknuti put pa su torbica ili cipele ove boje sjajan izbor za tople dane. Svijetli i neutralni tonovi mogu se kombinirati na mnogo načina, u različitim prilikama pa ih se isplati imati u ormaru.

image

Torba s lancem (145 eura)/ haljina s uzorkom (380 eura)/ sandale na petu (145 eura)/ torbica (135 eura)/ duga haljina (160 eura)/ natikače (95 eura) - sve Guess

PROMO
image

Isprepletena torbica (135 eura)/ bijela mini haljina (190 eura)/ sandale (110 eura)/ mini torbica (115 eura)/ traper haljina (170 eura)/ mokasinke (145 eura) - sve Guess

PROMO

Modne favorite pronašli smo u kolekciji brenda Guess, koja osim odjeće u bojama i s uzorcima donosi i traper komade koji se nose od glave do pete. Kombinirat ćemo svijetle i tamne modne dodatke jer kontrast unosi razigranost i u klasičnije outfite. Mokasine su idealne za poslovni štih, a sjajno se slažu i s bijelim haljinama od prirodnih materijala koje su nezaobilazni izbor za ženstveni izgled. Svoje favorite možete pronaći u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends trgovini ili na online stranici.

Linker
26. travanj 2024 07:44