Upcycling linija

Jedan od omiljenih domaćih brendova ima novu kolekciju koja je u potpunosti od - trapera

KLISAB predstavlja DENIMDENIM2 kolekciju, drugo izdanje popularne linije u kojoj promišljenim dizajnom brend daje novu vrijednost korištenom traperu.

Modni brend KLISAB nastavlja "surađivati" s bezvremenskim materijalom, traperom. Predstavljaju drugo izdanje svoje linije DENIMDENIM2, koja je rađena upcycling metodom i kojom nas približavaju idealu održive mode.

Nova kolekcija čiji su vizuali inspirirani punkom donosi deset novih modela: hlače i suknja nastali su spajanjem postojećih traperica,a dio kolekcije su i mini suknja, sako, prsluk, košulja, dva modela topa i dvije haljine. Uz odjeću, linija ima i tri modela DENIMDENIM asesoara u čijoj izradi su korišteni manji komadi materijala preostali u procesu pripreme jeansa za patchwork pa se cjelokupna linija može označiti kao proizvedena s nula otpada.

image
FILLIP KOLUDROVIć
image
FILLIP KOLUDROVIć

Pored remena i nove KLISAB torbe od trapera, predstavljen je i upcycling bucket šešir, a KLISAB ga je razvio uz podršku brenda Samsung. Rađen je u limitiranom izdanju od 23 komada, a poveznica suradnje je težnja ekološkoj održivosti - pametni telefoni iz nove Samsung Galaxy S serije izrađeni su recikliranjem ribarskih mreža iz oceana. Ako ga želite u svojoj kolekciji, nabavite ga na www.youniversity.club platformi, a čitava kolekcija nalazi se u nedavno otvorenom KLISAB dućanu na adresi Masarykova 18 (Obrtnički prolaz 4).

image
FILLIP KOLUDROVIć
image
FILLIP KOLUDROVIć

Stilist kose predstavljene kampanje je Mijo Majhen, make-up artist je Saša Jokovića, styling potpisuje Ana Nikačević s asistentom Filipom Paljakom, a modeli su Anica (Faith Model Management) i Max. Producent suradnje je Nikola Beban.

Linker
12. travanj 2024 07:40