Poduzetnica Branka Krstulović
 Bojan Zibar
FAVORIT u ormaru

Jedna jakna bez koje se ne može na proljeće! Ovako je nose poznate Hrvatice!

Čim temperature malo narastu, debele jakne i kapute zamijene laganiji odjevni predmeti, a među glavnim proljetnim favoritima su kožne jakne - baš kao i svake godine.

Baš kao što su to godinama traperice, i kožne jakne su posljednjih sezona komad koji je neizostavan u prijelaznom razdoblju i koji odolijeva diktiranju trendova. Ono što se ipak mijenja su boje koje se nose, količine i tip detalja i njihova dužina, ali, kao i uvijek, klasik među njima je crni, kratki model do pojasa.

Upravo takav odabrale su glumica Bojana Gregorić-Vejzović i bivša manekenka Kristina Bradač. Glumica je svoj, potpuno jednostavan model s malim ukrasnim džepićima kombinirala s crnom dolčevitom, tenisicama i torbicom, a sve je začinila s crvenom maksi suknjom s crnim printom u stilu leopard uzorka. Kožnu jaknu i tenisice odabrala je i bivša manekenka, ali ona ih je kombinirala s poderanim trapericama i jednostavnom bijelom majicom.

Bojan Zibar
Glumica Bojana Gregorić Vejzović

Bojan Zibar
Bivša manekenka Kristina Bradač

Za premijeru crtanog filma "Korgi: Kraljevski pas velikog srca", poduzetnica Branka Krstulović odabrala je tamnoplavi model, također uz traperice i gležnjače koje su privlačile pozornost.

Bojan Zibar
Poduzetnica Branka Krstulović

Od svih "kožnjaka", najodvažniji je nosila pjevačica Antonija Šola: metalik komad ona je uskladila s plisiranom suknjom, koja će ponovno biti poželjna ove sunčane sezone, a - baš kao i brojne trendseterice - nosi je u kombinaciji s tenisicama.

Bojan Zibar
Pjevačica Antonija Šola

Linker
22. travanj 2024 14:47