najbolji model

Jennifer Lopez ima svoju liniju party cipela, naravno da su senzacionalne

Lopez najbolje nosi cipele koje je dizajnirala - fotografijama na Instagramu pokazala je raskošne modele.

Nakon što je prije nekoliko godina predstavila svoju liniju proizvoda za njegu kože, ovoga proljeća Jennifer Lopez nas je iznenadila linijom seksi cipela. Pjevačica i glumica posljednjih dana radi na promociji kolekcije koju je sa svojim modnim brendom JLo Jennifer Lopez predstavila u suradnji s multibrand trgovinom Revolve.

Linija cipela sadrži 16 različitih modela i sve je što bismo očekivali od J.Lo - obiluje glamuroznim, over the top modelima na visoku petu - sandale su ukrašene perjem, životinjskim uzorkom, visoke čizme ukrašene su kristalima, dok platforme dolaze u sjajnim metalik nijansama.

Dakle, svi modeli prate estetiku pjevačice i rađeni su za večernje izlaske i glamurozne prilike. J.Lo je na Instagramu objavila nekoliko fotografija kampanje koju je snimila povodom lansiranja linije, a na jednoj od njih cipele su u prvom planu jer osim njih Lopez ne nosi ništa drugo na sebi. Na drugim fotografijama odjevena je u dugu Gucci haljinu koju je kombinirala s platformama skulpturalne potpetice.

"Dobra cipela je ujedno veoma snažna i upečatljiva, i može reprezentirati stil i emocije svakog stylinga. Ova kolekcija pokriva različite stilove, dok smo detaljima posvetili više pažnje. Uzbuđena sam zbog svih koji će nositi moje cipele na svoj autentičan način, sa samopouzdanjem i seksepilom", komentirala je J.Lo povodom lansiranja linije. Modeli su dostupni na Revolveu koji dostavlja i u Hrvatsku, a cijene modela se kreću oko 200 eura.

Linker
24. travanj 2024 06:55