jesen je stigla

Jesenska kolekcija brenda A‘MARIE odiše dizajnom tihog luksuza: Pogledajte komade

Toasted Almond nova je jesenska kolekcija brenda A‘Marie koja odiše jesenskim tonovima, a kreirana da je da zaokruži odjevnu kombinaciju za hladnije dane.

A‘MARIE predstavlja svoju novu jesensku kolekciju pod nazivom Toasted Almond, koja savršeno odgovara osjećaju jeseni, novim promišljanima koja dolaze uz nju, toplini materijala koje donosi, divnim bojama te istančanom klasičnom, dizajnu tihog luksuza. Stvorena za dugovječnost, ravnotežu stila, udobnost i svestranost kroz sezone hladnijih dana.

S ovom su se kolekcijom pripremili za hrabri ulazak u jesen s A‘MARIE koja odiše tihim luksuzom i bezvremenskom elegancijom. Ideja o tome da stvaraju odjeću s dugim vijekom trajanja, izuzetne kvalitete i besprijekornog dizajna zaista se iskazala i u ovoj kolekciji.

image
SENJA VILD

Prevladavaju čiste linije, profinjena paleta boja, sofisticirani krojevi i statement komadi, koji zaista označavaju jesensku kolekciju koja redefinira eleganciju sukladno vremenu. Teksture materijala oživljavaju na poseban način baš svaki komad ove kolekcije i daju posebnu notu istančanom, jednostavnom dizajnu.

image
SENJA VILD

"Ovo vrijeme traži jednostavnost, smirenost i udobnost. Smatram da smo uspjeli dovesti minimalizam i jednostavnost na jedan novi nivo. Obogatili smo kolekciju predivnim materijalima koji su već sami po sebi toliko posebni i izazovni te ih uspjeli uskladiti s dizajnom koji obiluje jednostavnošću, pročišćenošću i profinjenošću", objasnila je dizajnerica Anamarija Brkić.

image
SENJA VILD

Brkić je objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija baš svakog ormara. Nova kolekcija nudi bogate materijale poput mješavina vune, svile, mohera i kašmira, savršeno usklađenih s umjetnički dizajniranim bluzama i elegantno ocrtanim donjim dijelovima poput hlača cigareta kroja te kratkih i dugih suknji. Haljine upotpunjuju izgled, od jutra do večeri, što osigurava spremnost za svaku priliku, a uvođenjem statement jakni i kaputa donosi se dašak svakodnevnog glamura u ormar.

Ove sezone prigrlite ugodni zagrljaj tonova karamele, cappuccina, vanilije i badema, koji su svi lijepo predstavljeni svestranim nijansama, besprijekorno nadopunjujući crne i bijele proizvode.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Kreirani su da zaokruže odjevnu kombinaciju za hladnije dane - jakne, pelerina, bluze, hlače, suknje i haljine od pažljivo biranih materijala, kao i raskošno pletivo i modni dodaci. Jakna Rue u crnoj boji s predimenzioniranim gumbima, kaput Julz u predivnoj bež boji, ili Nisha s velikim ovratnikom i velikim drvenim gumbom, postat će glavni saveznici jeseni i hladnijih dana.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Crne hlače jednostavnog kroja Ilia i zelene Lani s posebnim šalom, osvajaju s puno mogućnosti kombinacija. Suknja Maki od kuhane vune s posebnim detaljem logotipa, Ria od mješavine vune zvonolikog oblika, ili Nyla od visokokvalitetne umjetne kože. Bluze poput Ite, Some, ili Rafi jednostavnih silueta s posebnim i jedinstvenim detaljima i teksturama.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD

Zavodljive haljine, a ujedno jednostavne, svakako će postati omiljeni komadi svakoga dana. Willa u predivnoj boji karamele, maksi haljina Deniz u boji šampanjca ili u dubokoj crnoj boji, Sita u boji patlidžana s predivnim detaljem, ili Hannah s posebnim krojem i kontrastnim gumbima, sve je što ćete trebati u svojem ormaru ove jeseni. Tu su naravno i posebni modni dodaci poput naušnica Kai.

image
SENJA VILD

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski, jednostavni pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze.

image
SENJA VILD
image
SENJA VILD
Linker
19. travanj 2024 11:52