izbor glumica

Kaftan Studio dominirao na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Tatjana Šojić, Jasna Đuričić i Helena Minić Matanić izabrale su kreacije Kaftan Studija.

Jedna od najboljih bosanskohercegovačkih glumica Tatjana Šojić, sinoć je na crvenom tepihu 28. izdanja Sarajevo film festivala oduzimala dah. Glumica vrlo bogate karijere, koja uživa poseban ugled među kolegama, kazališnim i filmskim umjetnicima, u kreaciji Kaftan studija oduševila je sve koju su je ugledali. U ledeno sivoj kreaciji predimenzioniranih svilenih rukava, izgledala je poput skulpture te je na crveni tepih donijela decentan, vrlo elegantan glamur. Besprijekornu modnu kombinaciju, pročišćenog dizajna popratio je dizajnerski nakit Elird jewelery.

image

Jasna Đuričić

JASMIN AGOVIC

Ništa manje nije oduševila ni Jasna Đuričić, na čije smo nepogrešive modne odabire na crvenim tepisima već navikli. Još jednom se pokazalo kako su Jasna i Kaftan Studio pobjednički tim na svakom crvenom tepihu. Dvodijelna kombinacija Kaftan Studija pristajala joj je kao salivena.

image

Tatjana Šojić

JASMIN AGOVIC

Hrvatska glumica Helena Minić Matanić koja je doputovala u Sarajevo tik pred izlazak na crveni tepih odabrala je crveni svileni komplet s transparentnim donjim dijelom, također kreaciju Kaftan studija. Helena je završila Akademiju Scenskih Umjetnosti u Sarajevu i s modnim dvojcem iz Kaftana se poznaje još od studentskih dana, što se na crvenom tepihu i vidjelo, budući je Helena izgledala vrlo glamurozno, ali i opušteno, kao svoj na svome.

Linker
14. travanj 2024 04:07