Mandatory Credit: Photo by Marechal Aurore/ABACA/Shutterstock (13985707er)
Eva Longoria attending the Jacquemus Menswear Spring/Summer 2024 show as part of Paris Fashion Week in Paris, France on June 26, 2023.
PFW Jacquemus Photocall, Paris, France - 26 Jun 2023

 MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
VELIKA PROMJENA

Kakav look! Eva Longoria ima novu hit frizuru i izgleda sjajno

Mnoge slavne dame u srijedu su proslavile kraj štrajka u Hollywoodu na eventu Academy Women’s Luncheon by Chanel. Jedna od gošći bila je i slavna glumica koja je premijerno pokazala novi look.

Slavne glumice, scenaristice i mnoge druge žene koje rade u filmskoj industriji u srijedu se našle na luksuznom dnevnom eventu Academy Women’s Luncheon koje je ove godine nastao u suradnji s Chanelom. Popodnevno druženje u Los Angelesu okupilo je mnoge slavne dame koje su blistale, naravno u svevremenskim modnim kombinacijama s potpisom mnogima omiljenog brenda. Top tema bio je kraj štrajka glumačkog sindikata nakon više od 3 mjeseca. Naime, samo nekoliko sati ranije predsjednica glumačkog sindikata SAG-AFTRA Fran Drescher obznanila je da je postignut sporazum koji uključuje povećanje minimalne nadnice, naknadu i odredbe koja će zaštititi članove sindikata od prijetnje umjetne inteligencije, ali i poseban honorar i za reprize i za sudjelovanje u svim projektima koji se prikazuju na streaming platformama.

“Bili smo snažni i borili se 118 dana rekla je komičarka Sherry Cola za The Hollywood Reporter. “ Oduševljena sam što sada imamo priliku za druženje, ali i proslavu svih naših novih projekata i što ćemo nastaviti raditi ono što volimo", dodala je Cola.

A doista mnoge slavne dame družile su se na eventu, a Eva Longoria premijerno je pokazala svoju novu frizuru. Naime, Eva je skratila kosu na ravni duži bob.

image

Eva Longoria će u ožujku proslaviti 49 rođendan

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Čokoladno smeđa nijansa savršen je izbor za jesenske dane

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Sako od tvida s potpisom Chanela uparila je i s nakitom slavne modne kuće

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Eva je osim toga svoje već prepoznatljive valove i stepenasto ošišanu kosu zamijenila potpuno ravnom kosom koju je nosila i prije nekoliko godina. Duži bob joj doista jako dobro stoji jer izgleda mlađe. Naime, slavna glumica ima 48 godina i mnogi govore da izgleda barem 10 godina mlađe.

image

Eva se odlučila za crnu kombinaciju i crno bijeli sako od tvida

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Nova frizura i nova boja kose sjajno joj pristaje

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Osim toga, Eva je i posvjetila kosu iz tamnosmeđe u topliju čokoladno smeđu nijansu koja joj je dodatno otvorila lice i komplimentira njezinom tonu kože, toliko da sad i sami razmišljamo kako je vrijeme za promjenu frizure.

Linker
21. ožujak 2024 21:49