zvijezde showa

Kim Kardashian i Kylie Jenner oduševile u sirena haljinama, a mama Kris izabrala je "kontroverzne" cipele

Revije visoke mode u francuskoj prijestolnici nisu propustile ni sestre Kardashian Jenner koje su povele i svoju mamu Kris. I ovaj put plijenile poglede svojim odvažnim kreacijama koje su sjajno istaknule njihove figure.

Najvažnije događanje u svjetskoj prijestolnici mode čini se ne može proći bez tima Kardashian- Jenner. Dolazak Kardashianki u Pariz jedan je od medijski najzanimljivijih događaja. Svi se pitaju što će nositi i kako će predstaviti svoj nadaleko poznat odjevno-kozmetički stil, pretočen u vrlo unosan business. Reality zvijezde ni ovaj put nisu razočarale: pojavile su se na reviji modne kuće Maison Margiela i ukrale svu pozornost. Naime i Kim i Kylie izgledale su poput modernih sirena u srebrnim kreacijama. Kim Kardashian je istaknula svoju figuru u obliku pješčanog sata u izazovnoj rupičastoj kreaciji s raskošnom statement ogrlicom od srebra i zlata.

Obline je istaknula i Kylie Jenner. Uspješna poduzetnica i influencerica izabrala je srebrnu, svjetlucavu haljinu midi dužine s kratkim rukavima koja je baš izgledala poput ljuskica sirene. Jedini nakit bile su joj srebrne naušnice s dijamantima, piše Daily Mail. Nosila je i bijele salonke zaobljenog vrha, što je protumačeno kao svojevrsna najava novog trenda. Najupečatljiviji detalj na njoj bile su rukavice od sivog tila, profinjen detalj kojim je nadopunila svjetlucavi "look".

image

Kim Kardashian i mama Kris Jenner koja je nosi jedne od najpopularnijih cipela prošle godine. Model Tabi slavnog brenda Maison Margiela

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Ipak, ovaj put svoju figuru sakrila je mama Kris Jenner. Njen predimenzionirani sako-kaput, hlače i bijela košulja su bili itekako chic. Kris je cijeli look upotpunila "kontroverznim" Tabi cipelama modne kuće koje su bile jedan od najvećih trendova prošle sezone. Cipele su to koje su se prodavale brznom munje i nosile su ih mnoge trendseterice, dok je nekima taj model bio grozan. No, Kris je očito jedna od onih kojoj se Tabi model itekako sviđa.

Linker
18. travanj 2024 22:24