XD SS23

Kolekcija domaćeg brenda inspirirana bojama Jadranskog mora

Kampanja za novu kolekciju brenda Xenia Design je posveta moru. Fotografije su snimljene u Opatiji, koju nazivaju i biserom Jadrana.

Prvi istražite najnoviju XD kolekciju za proljeće/ljeto 2023. Njeni dizajneri kažu da su dizajnirali nesvakidašnju kolekciju te da se nadaju da će korisnicima prenijeti istu emociju i zadovoljstvo koje su imali radeći na njoj. Ultramarin, azurna i tirkizna boja pod plavim nebom… Prepoznatljive XD siluete dolaze u plavim bojama i tonovima inspiriranim nijansama Jadranskog mora. Prozračne i mrežaste tkanine s detaljima koji reflektiraju svjetlost savršeni su za toplije vrijeme.

image

Xenia Design SS23 kolekcija

Matej Jurčević
image

Kolekcija je inspirirana bojama Jadranskog mora

Matej Jurčević

Osim mora, u printevima se mogu pronaći motivi pijeska, zemljanih slojeva koji se zgušnjuju i prorjeđuju te vizualno dinamiziraju površinu tekstila.

XD SS23 je oda kreativnosti, dizajnu koji slavi individualnost i proizvodnji koja je usredotočena na strategije koje na prvo mjesto stavljaju održivost. Otkrijte kolekciju u kojem posebnu pažnju prilikom dizajniranja posvećujemo kvaliteti i umijeću izrade i koja je u cijelosti proizvedena i dizajnirana u Hrvatskoj.

image
Matej Jurčević
image
Matej Jurčević

Kolekcija je oda onozemaljskom, koja je na granici stvarnog i izmaštanog, koja poziva na bijeg. Kampanja za novu kolekciju je posveta moru. Fotografije su snimljene u Opatiji, koju nazivaju i biserom Jadrana. Mjestu gdje možete pobjeći od svakodnevice, gdje su fantazija i sanjarenje u srcu.

image

Make up i kosa: Petra Sever

Model: Antonija Marić

Matej Jurčević
image
Matej Jurčević
image
Matej Jurčević
image
Matej Jurčević
image
Matej Jurčević
image
Matej Jurčević
Linker
25. travanj 2024 07:49