ODVAŽITE SE

Kolekcija Jil Sander 2023.: Hipermuževni krojevi na ženama su in

Njemačka modna dizajnerica koja je poznata po minimalističkom dizajnu, otišla je korak dalje u najnovijoj kolekciji, kroz meke krojeve i skulpturalne oblike.

Minimalistički brend Jil Sander predstavio je svoju ekskluzivnu suvremenu kolekciju Resort 2023. Iz perspektive ovog netipične modne kreatorice, definicija mode prikazana je kroz spajanje onoga što čini "muški" i "ženski" ormar.

Kroz materijale besprijekorne izrade ova kolekcija je sasvim nešto novo u svijetu mode. Paleta boja jednako je raznolika: pastelne s krem, ružičastom, plavom, žutom i bojom šljive, s primjesama bijele, jarko zelene, crne i sive, što naglašava prizmatičnu prirodu kolekcije.

Hiper-ženstveni i muški krojački krojevi mogu inspirirati sve koji vole hiper ili minimalistički stil.

Gornji dijelovi su čvrsti i netipični dok su donji dijelovi uglavnom fluidni i voluminozni. Suknje i haljine, kao hlače s potpisom kolekcije, nabrane i bez težine, nose se ispod sakoa u različitim krojevima. Outfiti su uglavnom kombinirani s mokasinama i čizmama s oštrim četvrtastim vrhom.

Postoji li išta udobnije od odjevnih komada voluminoznih krojeva? Najbolje komade s modnih pista izdvojili smo u nastavku!

Linker
19. travanj 2024 14:13