Shopping prijedlog

Kopirajte provjerenu modnu formulu Demi Moore: Ova haljina pristaje u svakoj situaciji

Prije dva desetljeća nosila je sličan model haljine koji joj i danas jednako dobro pristaje.

Glumica Demi Moore je posljednjim outfitom donijela dašak stila devedesetih godina i uvjerila nas da se sa slip haljinom ne može pogriješiti. Holivudska zvijezda pojavila se na dodjeli nagrada Fashion Trust US s kćeri Scout Willis, s kojom se modno uskladila.

Scout je nosila lepršavu haljinu u vibrantnoj ružičastoj nijansi, dok je Demi Moore odabrala snažnu zelenu nijansu. Njezina slip haljina modne kuće Givenchy asimetričnog je kroja, rađena je od dva sloja prozirne tkanine, a dozu dramatičnosti postigla je s velikom bundom koju je nonšalantno prebacila preko ramena.

image

Scout Willis i Demi Moore

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Demi Moore

AFF-USA/SHUTTERSTOCK AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Glumica se drži provjerenog modnog recepta - zelenu slip haljinu usklađenu s torbicom iste nijanse glumica je nosila i na premijeri filma "Charlijevi anđeli", 2003. godine, u društvu tadašnjeg partnera Ashtona Kutchera.

image


Ashton Kutcher i Demi Moore 2003. godine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Slip haljina je bezvremenski komad koji se savršeno uklapa u okruženje holivudskog eventa, kao i na svaku proljetnu i ljetnu svečanost. Jednostavna i ženstvena, odgovara svakom modnom stilu, osobito ako ste skloni minimalizmu - tada su crne i neutralne nijanse najbolji izbor. No, i zelena nijansa kakvu je nosila Demi Moore dobro je modno osvježenje koje možemo zamisliti u elegantnijim prigodama. Različiti modeli slip haljina dostupni su u ponudi omiljenih brendova kroz cijelu godinu, a mi izdvajamo pet modela koji se nalaze u trenutnim kolekcijama.

image

Slip haljina Zara (39,95 eura)/
slip haljina s prorezom Wal G; Zalando (43,67 eura)/
slip haljina Marella; emporium.eu (155 eura)/
slip haljina s uzorkom Zara (35,95 eura)/
asimetrična haljina Mango (99,99 eura)

Promo
Linker
25. travanj 2024 18:02