Davor Matota / Hanza Media
NEMA TUGE ZBOG VJENČANJA

Kožnata jakna, haljina i marte: Monika Kravić užarila špicu

Crvena kožnata jakne, robusne čizme, torbica s potpisom Guccija - može li ijedan trend promaknuti bivšoj televizijskoj voditeljici?

35-godišnja Monika Kravić opremila se trendovskim jesenskim komadima - u njezinom se ormaru nalaze haljina i kožnata jakna u it boji sezone, robusne gležnjače i torbica jednog od najprodavanijih modnih brendova 2017. godine. Hit komade lakoćom kombinira s onim klasičnima, a ovog puta odlučila se ostaviti maksimalni dojam - u pletenoj rebrastoj haljini jarkocrvene boje prolaznici ju nisu mogli ne primijetiti!

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic
Davor Matota / Hanza Media

Ženstveni komad kojim je istaknula svoju iznimno vitku figuru iskombinirala je s frajerskim komadima - motociklističkom kožnatom jaknom i popularnim čizmama Dr. Martens, koje ove sezone ne nose samo pankeri, već i slavne ljepotice poput Kaie Gerber i Gigi Hadid. Nosila je torbicu luksuznog talijanskog brenda koju je, također krasio detalj u crvenoj boji. Total crvene lookove već su prošetale glumice Margot Robbie i Diane Kruger, dizajnerica Victoria Beckham te manekenka Hailey Baldwin, a svoje su jakne i haljine u hit boji sezone već su nabavile hrvatske trendseterice Ecija Ivušić i Olja Vori.

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic
Iako se njezin bivši suprug proteklog vikenda ponovno oženio, Monika nosi osmijeh od uha do uha

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic

Svojom je vatrenom modnom kombinacijom zagrijala zagrebačku špicu, a osmijehom na licu pokazala kako ne mari za medijske napise o vjenčanju svojeg bivšeg supruga Marija Mamića. I dok je njezin bivši uplovio u bračnu luku, Kravić uživa u tulumarenju s prijateljicama i druženju sa sinovima Jakovom i Josipom. U nastavku pogledajte komade u kojima možete zasjati poput Monike Kravić.

mango.com
Jakna od eko kože Mango (349,90 kn)

hm.com
Haljina H&M (59,99 eur)

shoebedo.com
Čizme Dr. Martens 1460 (1219 kn, Shoe-Be-Do)

mytheresa.com
Torbica Gucci GG Supreme Mini (790 eur, MyTheresa)

Linker
16. travanj 2024 21:19