MODNI TREND

Kraljice jarkih boja: Sofia Vegara i Heidi Klum ukrale svu pažnju na crvenom tepihu

Kad se na crvenom tepihu pojave dvije modne ikone, ne preostaje vam ništa drugo nego učiti od njih.

Heidi Klum i Sofia Vergara ukrale su šou kada su se pojavile na snimanju showa "Američki talent" u Kaliforniji. Prekrasna Heidi na crvenom se tepihu pojavila u lepršavoj zelenoj haljini, dok je Vergara izgledala poput moderne pin up djevojke u kombinezonu bez naramenica.

Obje su članice stručnog žirija s komičarem Howiejem Mandelom i producentom Simonom Cowellom, a zajedno snimaju 17. sezonu showa koji se emitira na NBC-u svakog utorka i srijede.

image

Heidi Klum

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

Klum je nosila duboki dekolte dok je tanki struk istaknula tankim, zelenim remenom. Cijeli outfit je upotpunila zlatnim štiklama s platformom te velikim naušnicama s draguljima i kamenčićima u nijansama crne, zlatne i zelene.

Godinama je prepoznatljiva po plavim pramenovima, a ovog puta se odlučila za polupodignutu frizuru. U jednom trenutku se čak zavrtjela u krug kako bi pokazala svoju haljinu fotografima.

image

Heidi Klum

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

S druge strane Vergara je istaknula dekolte u žutom cvjetnom kombinezonu bez naramenica, a kolumbijska glumica izgledala je glamurozno kao i uvijek dok se spremala za još jedno snimanje Američkog talenta. Crvenim tepihom prošetala je u žutim salonkama, a cijeli outfit bio je u lijepom kontrastu s crvenom manikurom.

image

Sofía Vergara

ADMEDIA, INC/DDP USA/PROFIMEDIA

Nedavno je zvijezda serije "Moderna obitelj" oduševila brojne obožavatelje objavivši na Instagramu fotografiju iz tinejdžerskih dana u rodnoj Barranquilli. Ovu rođenu Kolumbijku mediji često nazivaju jednom od najljepših holivudskih glumica, a ona ponosna na svoje porijeklo pokazuje da je za njezin izgled zaslužna majka priroda i dobri geni. Danas je u sretnom braku s jednako zgodnim kolegom Joem Manganiellom čiji su pradjed i prabaka po majci porijeklom s otoka Murtera i Krapnja, tako da se može reći da je Vergara jednim malim dijelom i hrvatska snaha.

Linker
19. travanj 2024 21:06